Adresa oficiala. Stefanescu vrea sa bage 150.000 de pesedisti intr-un loc in care incap doar 40.000

politica

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, afirma in adresa oficiala trimisa Romexpo ca PSD intentioneaza sa aduca „150.000 de persoane din Bucuresti si din provincie”. Insa in spatiul respectiv incap doar 40.000 de oameni.

Codrin Stefanescu a transmis pe data de 13 mai o adresa la Romexpo, prin care anunta ca ”Partidul Social Democrat organizeaza un eveniment politic, in data de 22 mai 2019, intre orele 12 – 22, la care participa un numar de 150.000 de persoane din Bucuresti si din provincie”.

Foto: G4Media.ro

Capacitatea Romexpo este insa de 40.000 de oameni, esti putin probabil ca vor incapea de patru ori mai multi pesedisti.

”Avem actiuni in fiecare zi si ultima actiune mare se termina pe 22 mai cu mitingul de la Bucuresti. Penultimul miting mare va fi duminica la Targoviste. Ca sa nu paralizam iarasi centrul Capitalei si Bucurestiul vom face la Romexpo, unde avem foarte multe parcari inchiriate, o sa fie un miting foarte mare, peste 120 de mii de oameni. Gazda este Bucurestiul si Ilfov si vor veni delegati din judetele apropiate de noi, Calarasi, Teleorman, Giurgiu, Prahova, Ialomita, Olt. Vor fi sefii din toata tara dar nu vin cu oameni. Asta va fi finalul”, a declarat Codrin Stefanescu pentru G4Media.ro.

Mai mult despre: ,


Comentarii: