Categories: politica

Adrian Nastase: „Alegatorii au hotarat ca Dragnea este nevinovat”. Deci, cine este „statul paralel” unde nu mai exista Justitie?

Fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, la Antena 3 ca „alegatorii au hotarat ca Dragnea este nevinovat”. El le-a cerut liderilor PSD sa actiobeze cu „vana” pentru a impune legile justitiei.

Nastase i-a invatat pe liderii PSD cum sa actioneze pentru a-si pune in aplicare planurile.

„Baieti, sfaturi exista, este nevoie de vana. Lasati povestea asta cu mitingurile. Oamenii sunt nervosi in PSD ca nu vad fermitate. Electoratul PSD face parte din acea majoritate tacuta, nu-i este specific iesitul cu bicicletele sau cu cainii duminica.

PSD are o modalitate simplu: armele parlamentare. Articolul 114 e despre angajarea raspunderii Guvernului. Eu sper ca membrii PSD sa nu iasa in strada si sa ceara guvernului sa aleaga anumite subiecte clare.

Nu tot plimbam ca facem mitinguri de sute de milioane de oameni, ca sa ce? Sa-si asume raspunderea guvernamentala, e cea mai buna arma”, a declarat Nastase.

El i-a luat apoi apararea lui Dragnea.

”Se vede din declaratia referitoare la TelDrum sintagmele importante pentru manipularea prin formule negative, de exemplu prin `grup infractional organizat`, aceasta poveste trebuia sa-l faca pulbere pe Dragnea in opinia publica, si a doua chestiune `prejudicii foarte mari`, prin ideea unei manipulari pe cifre mari. Daca te uiti la mecanismul de atac, descoperi anumite lucruri,” a mai spus Adrian Nastase.

Acesta si-a prezentat si ideile privind anihilarea DNA.

„Aceasta obsesie impotriva unui om (Laura Codruta Kovesi – n.red.) este o falsa problema. Probema este a cadrului institutional si a cadrului normativ. De ce nu stabileste Parlmentul reguli speciale privind aducerea procurorilor la DNA, care sunt adusi prin strada?

De ce nu da DNA bani pentru o coala de hartie pentru a se acoperi geamul de la DNA sa nu se mai vada cum ministrul asteapta pe bancuta?”, a intrebat fostul puscarias.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O gradina zoologica din Rusia a trimis pe frontul din Ucraina doi pauni pentru „a inspira trupele care lupta”

O gradina zoologica din Rusia a incercat sa isi faca partea sa in razboiul tarii…

22 de minute ago

Un barbat din Statele Unite si-a pierdut aligatorul care il ajuta de zece ani sa infrunte depresia si face un apel emotionant la gasirea lui – VIDEO

Un barbat din Pennsylvania, care atribuie unui aligator pe nume Wally faptul ca l-a ajutat…

52 de minute ago

George Simion ii injura si ii ameninta pe „tradatorii” care au parasit partidul AUR in ultimele zile: „Venim dupa voi!” – VIDEO

Intr-un videoclip postat pe canalul sau favorit de comunicare, reteaua sociala chinezeasca TikTok, liderul AUR,…

O oră ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

2 ore ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

2 ore ago