politica

Sondaj comandat de Clotilde Armand: „Marcele, suna-ti repede consultatii politici si roaga-i sa-ti explice ce scrie aici fiindca nu e bine deloc pentru tine si partidul vostru”

Clotilde Armand a dat publicitatii, miercuri, un sondaj de opinie realizat in Sectorul 1 din care reiese ca 40% dintre respondenti sunt multumiti de activitatea lui Nicusor Dan si ca peste 37% dintre cei care vin la vot o vor alege pe ea.

Pe locul doi in acest sondaj se afla George Tuta (PNL), cu peste 28%. Sondajul mai arata ca Alianta Dreapta Unita este pe primul loc in Sectorul 1, avand peste 40%.

Sondajul al fost realizat de IPSOS.

„In urma cu o luna am comandat un sondaj de opinie iar acesta a fost finalizat recent. 1300 respondeti, metoda chestionarii: face to face. Sondaj realizat de casa de sondaje IPSOS. Va invit sa-l cititi si sa trageti voi concluzia de ce sunt asa disperati cei din PNL PSD.

Marcele, suna-ti repede consultatii politici si roaga-i sa-ti explice ce scrie aici fiindca nu e bine deloc pentru tine si partidul vostru.

Cu toata presa cumparata de tine si cu toate institutiile statului pe care le folosesti in mod abuziv pentru a distruge opozitia, cu toate cele 25 de plangeri penale – facute de PSD PNL impotriva mea in ultimii 3 ani – clasate de procurori, cu toate tampeniile spuse de tine sa stii ca nu mai poti prosti lumea”, a transmis Clotilde Armand.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Georgia sugereaza ca ar putea anula legea „agentilor straini” in schimbul unui pachet de sprijin economic si de securitate de la Washington

Legea „agentilor straini” care a scos sute de mii de oameni pe strazile din Tbilisi,…

7 ore ago

Micile state insulare saluta decizia Tribunalului International pentru Dreptul Marii: Gazele cu efect de sera constituie poluare marina

Tribunalul International pentru Dreptul Marii a decis, marti, ca gazele cu efect de sera constituie…

7 ore ago

Spania isi recheama permanent ambasadorul din Argentina. Presedintele sud-american Milei reactioneaza: „Tampeniile unui socialist arogant”

Spania a anuntat ca isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina ca urmare a disputei diplomatice…

7 ore ago

Israelul da inapoi in privinta confiscarii echipamentul de transmisiune live ale Associated Press

Autoritatile israeliene au confiscat marti o camera si echipamentul de transmisiune video ale Associated Press,…

7 ore ago

Site-ul presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat numele constitutional al tarii, revenind la abrevierea MK sau simplu, Macedonia

Site-ul oficial al presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat referintele la numele constitutional al tarii…

7 ore ago