Adrian Nastase ataca dur conducerea actuala a PSD. Ciolacu, acuzat de incalcarea statutului si de comportament nedemocratic

politica

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a dezvaluit, joi, o discutie pe care a avut-o cu Adrian Nastase, in care fostul premier PSD a criticat dur actuala conducere a PSD. 

„Se vorbeste despre o motiune, adica cine candideaza sa mearga cu o motiune. Si domnul presedinte Adrian Nastase, l-am sunat sa-l felicit de ziua domniei sale, si mi-a spus: ‘Eugen, aceasta abordare neprevazuta de statut este un atac la democratie’.

Am stat si m-am gandit si i-am spus ‘corect, domnule presedinte, aveti dreptate’. De ce faci o astfel de abordare pe motiune? Oferi functii celorlalti colegi pe care vrei sa-i atragi cu tine, incerci sa-l lasi pe contracandidat fara alte posibile nume, si poate in acea echipa intra persoane care intr-un congres corect nu ar obtine nici macar un vot”, a declarat Teodorovici intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Teodorovici a criticat si intentia lui Ciolacu de a organiza un congres al partidului cu numai 200 de delegati, in loc de 3-4.000.

Ciolacu a anuntat ca noua conducere a PSD va fi stabilita, in cadrul congresului PSD, prin votarea unor „motiuni” care vir fi depuse de echipele cvare vor sa se instaleze la varful partidului.

Comentarii: