„Aducem peste 120.000 de oameni la Bucuresti. Asta va fi finalul”. Codrin Stefanescu anunta un miting-mamut chiar in Capitala

politica

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anunta ca PSD va aduce, saptamana viitoare, pe 22 mai, peste 120.000 de oameni la Bucuresti din „judetele invecinate”. Noul miting al PSD va avea loc la Romexpo.

”Avem actiuni in fiecare zi si ultima actiune mare se termina pe 22 mai cu mitingul de la Bucuresti. Penultimul miting mare va fi duminica la Targoviste. Ca sa nu paralizam iarasi centrul Capitalei si Bucurestiul vom face la Romexpo, unde avem foarte multe parcari inchiriate, o sa fie un miting foarte mare, peste 120 de mii de oameni. Gazda este Bucurestiul si Ilfov si vor veni delegati din judetele apropiate de noi, Calarasi, Teleorman, Giurgiu, Prahova, Ialomita, Olt. Vor fi sefii din toata tara dar nu vin cu oameni. Asta va fi finalul”, a declarat Codrin Stefanescu pentru G4Media.ro.

Stefanescu a sustinut ca PSD ca lua masuri speciale pentru a nu aparea probleme.

”Suntem pregatiti pentru asta. Noi am aratat intregii tari ca stim sa ne tinem oamenii in frau. Nu am raspuns la provocari. Au fost foarte multi care au vrut sa faca contramanifestatii. Ai nostri abia i-am potolit. La fel o sa-i lasam pe cei dela PNL sa-si faca singuri mitingul si le promitem ca nu trimitem macar un om sa le perturbe mitingul electoral, sa arunce cu pietre, ceea ce face guerilla lor. Nu vor fi incidente. Fiind atata puhoi PSD, e periculos sa nu tinem lucrurile sub control. Ii cunoastem pe toti, le stim numerele de masina, laptele pe care l-au supt, stim unde vor veni si nu vor fi probleme”, a mai declarat secretarul general al PSD.

Planul initial al celor din PSD era sa organizeze un mare miting duminica, in Piata Victoriei. Evenimentul urma sa aiba loc la fix o zi dupa evenimentul organizat de PNL si la care este asteptat si presedintele Klaus Iohannis.

Surse PSD spuneau ca astfel se putea realiza o poza pentru a vedea care miting a avut un numar mai mare de participanti. Numai ca Piata Victoriei nu a fost libera nici duminica, planurile celor din PSD fiind astfel date peste cap.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: