news

Aeroportul Ghimbav, in linie dreapta. Au fost puse in vanzare primele bilete

O agentie de turism din Brasov, a anuntat ca incepand de miercuri, se vor pune in vanzare si bilete pentru cursele Dan Air (Romania), fosta Just Us Air, care a anuntat ca va opera incepand din iunie 2023 primele sale rute regulate de pe aeroportul din Brasov, potrivit BZB.

Biletele sunt catre opt destinatii din Eurioa, operate saptamanal, cu exceptia destinatiei Budapesta, care va fi operata de doua ori pe saptamana.

Consiliul Judetean Brasov a anuntat marti, 14 martie, ca a fost semnat procesul-verbal de receptie la terminarea lucrarilor la sapte componente de infrastructura din cadrul Aeroportul International Brasov-Ghimbav. Practic, a explicat presedintele Consiliului Judetean Brasov, Adrian Vestea, odata cu semnarea acestui document (care a avut loc luni, 13 martie) a fost incheiata „ultima etapa procedurala obligatoriu de parcurs inainte de punerea in functiune a obiectelor de infrastructura”.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata in apropiere de Sf.…

35 de minute ago

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

O oră ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

O oră ago