news

Afacerist milionar din Pitesti, ucis de fiul sau de 16 ani. „Nu-i refuza nimic baiatului”. Baiatul a organizat apoi o petrecere in acelasi loc

Cornel Diaconescu, in varsta de 78 de ani, un afacerist milionar din Pitesti, a fost lovit si injunghiat de mai multe ori de fiul sau in varsta de 16 ani. Baiatul a fost retinut vineri seara, surse din ancheta dezvaluie ca adolescentul a recunoscut ca si-ar fi ucis tatal duminica trecuta.

UPDATE Fiul afaceristului a fost arestat sambata pentru 30 de zile.

Dupa ce a fost injunghiat, afaceristul a fost acoperit cu haine si lasat sa agonizeze cel putin 24 de ore.

Cornel Diaconescu era proprietarul unei companii care se ocupa cu repararea echipamentelor de comunicatii mobile, cu o cifra de afaceri de peste doua milioane de lei si sedii in mai multe orase. Barbatul era divortat si traia retras, intr-o vila cu doua etaje, aflata la iesirea din Pitesti spre Bascov. Una dintre fostele sotii l-a gasit acolo mort. Fusese ucis in bucatarie.

„Era decedat de mai multa vreme. Ultima oara a fost vazut in viata se pare duminica, deci in urma cu vreo patru zile. Prezenta multiple lovituri”, a declarat procurorul responsabil de caz pentru Stirile Pro TV.

Afaceristul a fost ucis chiar fiul sau de 16 ani dupa ce i-a reprosat ca se droga.

Dupa atacul sangeros, baiatul l-ar fi acoperit pe tatal lui cu haine si ar fi organizat, chiar, o petrecere cu prietenii, in aceeasi casa. Medicii legisti au descoperit ca, dupa atac, barbatul s-a zbatut cel putin 24 de ore intre viata si moarte, dar nimeni nu l-a gasit la timp.

Baiatul s-a intors la mama lui, care locuia singura, abia joi seara. Acolo l-au si gasit politistii. Era agitat, incoerent si a fost dus la spital. „A afirmat ca a consumat substante psihoactive de abuz, de genul etnobotanicelor”, a declarat doctorul Tudor Ionescu, manager spitalul de pediatrie Pitesti.

Desi, la divort, baiatul fusese incredintat mamei, el se mutase de cinci ani cu tatal lui pentru ca – spun cunoscutii familiei – acesta nu ii refuza nimic, ii dadea bani si ii oferea…. „libertate”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ciolacu, cu Negoita in spate: „PSD este cel mai european partid din Romania”. Negoita este trimis in judecata in trei dosare penale

Premierul Marcel Ciolacu a pretins, joi, de Ziua Europei, ca "Partidul Social Democrat este cel…

6 ore ago

Record negativ: Venezuela ar putea fi prima natiune care isi pierde toti ghetarii

Venezuela ar putea fi prima natiune din istoria moderna care si-a pierdut toti ghetarii dupa…

6 ore ago

Orban, la Timisoara: „Astazi, in Romania nu este o democratie autentica. Suntem condusi de noua nomenclatura si de noua securitate”

Presedintele Partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca in Romania de astazi…

2 ore ago

Un roman a reusit sa-si faca praf Ferrari-ul intr-un accident intre Turda si Cluj-Napoca

Doi barbati au ajuns la spital si un Ferrari a fost facut praf in urma…

6 ore ago

Zelenski l-a demis pe seful serviciului de protectie si paza dupa ce doi agenti ai acestuia au fost acuzati de complot in vederea asasinarii presedintelui

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a demis joi pe seful serviciului de protectie, la doua zile…

6 ore ago

Slovenia va recunoaste statul palestinian pana la jumatatea lunii iunie

Guvernul sloven a initiat joi procedura de recunoastere a unui stat palestinian ca forma de…

6 ore ago