politica

Agitatie mare printre baronii PSD dupa anuntul lui Iohannis privind o noua candidatura: „Aceasta intentie prevesteste o noua nenorocire pentru Romania”

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sustine ca intentia lui Klaus Iohannis de a candida pentru un nou mandat prevesteste ”o nenorocire” pentru Romania.

Dumitru Buzatu a declarat sambata, pentru Mediafax, ca exista un singur leac impotriva acestei candidaturi a lui Klaus Iohannis, si anume atitudinea cetatenilor romani.

„Aceasta intentie prevesteste o noua nenorocire pentru Romania, daca ne gandim la sprijinul subteran pe care presedintele Iohannis il are. S-ar putea sa si reuseasca in anumite conditii, or un om care nu respecta drepturile constitutionale, ajuns, din nou, in functia de presedinte al Romaniei, nu ar fi o nenorocire pentru tara asta? Exista un singur leac impotriva acestei candidaturi si anume atitudinea cetatenilor romani. Constientizarea faptului ca domnia sa reprezinta un pericol, ca are o atitudine cel putin partial totalitara, ca nu exista vreo legatura intre valorile fundamentale ale poporului si valorile pe care domnia sa le sustine”, a spus Buzatu.

Intrebat daca Iohannis are o sansa pentru un nou mandat, liderul PSD Vaslui a raspuns ca spera ca oamenii sa se trezeasca, iar acest lucru sa duca la pierderea oricarei sanse, chiar daca ar avea-o.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Casa Alba a notificat Congresul american ca va trimite Israelului armament in valoare de un miliard de dolari

Casa Alba a notificat marti Congresul SUA ca va face o livrare de arme catre…

10 minute ago

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a cantat la chitara intr-un bar din Kiev, spre a-si dovedi sustinerea fata de Ucraina – VIDEO

Cunoscut ca un amator de chitara si rock, seful diplomatiei americane Antony Blinken a cantat…

25 de minute ago

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

8 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

11 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

11 ore ago