Agresivul PUTIN ii ameninta direct pe romani: „Sunt in raza de actiune a RACHETELOR rusesti”

news

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri la Atena ca Romania si Polonia s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor rusesti, deoarece gazduiesc elemente ale scutului anti-racheta american, pe care Moscova il considera o amenintare, informeaza Reuters. In declaratia presedintelui rus citata de agentia Reuters nu apare cuvantul racheta, ci este folosit termenul „in raza de actiune”.

„Daca ieri in aceste zone din Romania oamenii pur si simplu nu stiau ce inseamna sa fii in raza de actiune, de astazi suntem fortati sa luam anumite masuri pentru a ne asigura securitatea”, a spus Putin la Atena intr-o conferinta de presa comuna cu premierul grec Alexis Tsipras. „In aceeasi situatie este si Polonia”, a adaugat Putin.

Vladimir Putin nu a specificat ce masuri concrete vor fi luate de Rusia, insa a insistat ca nu va actiona neprovocat. „Nu vom actiona pana cand vom vedea rachete in zonele care se invecineaza cu Rusia”, a declarat liderul rus, conform Reuters. Putin se afla in Grecia, la invitatia premierului Alexis Tsipras, intorcandu-i vizita pe care acesta din urma a facut-o, la randul sau, in Rusia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: