Alerta la 112, un politist a anuntat ca il bate nevasta. Femeia are interdictie sa se mai apropie de politist

news

Un politist din Prahova a sunat la 112 si a cerut ajutorul colegilor dupa ce, in timpul unui scandal cu sotia, femeia a inceput sa-l loveasca. Oamenii legii au intocmit dosar penal si au emis si un ordin de protectie pentru cinci zile.

Surse din randul achetatorilor au declarat, pentru Mediafax, ca incidentul s-a petrecut joi seara, in localitatea Floresti.

Un politist, angajat la postul din Filipestii de Padure, a sunat la 112 ca sa reclame ca sotia il bate. Sursele citate au precizat ca, initial, cei doi s-au certat iar apoi femeia a inceput sa-l loveasca pe politist cu palmele si pumnul peste fata.

Fata lor de 16 ani era de fata si a fost si ea imbrancita de mama.

„Joi, 20 februarie, in jurul orei 20,40, politistii au fost sesizati prin apel 112 cu privire la comiterea unei fapte de violenta in familie, pe raza comunei Floresti. In baza sesizarii, echipa operativa s-a deplasat la fata locului, unde a constatat faptul ca, pe fondul unor neintelegeri familiale si a unor discutii purtate in contradictoriu, o femeie in varsta de 35 de ani si-ar fi agresat fizic sotul (41 de ani) si fiica (16 ani)”, au precizat reprezentantii IPJ Prahova.

Persoanele agresate nu au necesitat transportul la spital.

„In conformitate cu prevederile legale si avand in vedere faptul ca, in urma completarii formularului de evaluare a riscului, s-a constatat ca exista pericol iminent, politistii au emis ordin de protectie provizoriu pe o perioada de cinci zile fata de femeie, urmand a fi prezentat procurorului supraveghetor pentru a dispune in consecinta”, au mai spus reprezentantii IPJ Prahova.

Ca sa nu degenereze tot scandalul, politistul ar fi preferat sa sune la 112 sa-si cheme in ajutor colegii.

Deocamdata nu se stie ce la ce a pornit cearta. Cert este ca acum s-a intocmit dosar penal pentru violenta in familie si a fost emis un ordin de protectie pentru cinci zile.

Mai mult despre:

Comentarii: