Presedintele Klaus Iohannis s-a alaturat manifestantilor din Piata Universitatii: „Este inadmisibil ca o gasca de oameni politici cu probleme penale sa slabeasca statul de drept” – Video

politica

Presedintele Klaus Iohannis a venit alaturi de manifestantii din Piata Universtitatii. Multimea a scandat „Iohannis e cu noi”.

„Am venit aici in Piata Universitatii, ca si miile de romani, ca sa-mi arat indignarea. O gasca de oameni politici cu probleme penale vrea sa schimbe legislatia din Romania, vrea sa slabeasca statul de drept, ori asa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil sa se schimbe legislatia si zeci si sute de politicieni certati cu legea sa-i gaseasca cu dosarele curate si sa continue faradelegile. Romanii pe buna dreptate sunt indignati”, a declarat Iohannis din mijlocul manifestantilor. Acestia se indreptau spre Palatul Victoria.

Iohannis a mers alaturi de manifestanti timp de 20 de minute.

Peste 15.000 de oameni protesteaza in centrul Bucurestiului.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, sambata seara, la Antena 3 ca „in niciun caz” nu va retrage cele doua proiecte.

Alte manifestatii de protest au loc loc la Cluj, Brasov, Iasi, Constanta, Pitesti, Piatra Neamt, Baia Mare, Suceava si Satu Mare si in multe alte orase.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: