Ali Comicul crede ca sperie mafia din MAI: „”Am cerut fiecarui inspector-sef de politie ca, in maximum o saptamana, sa prezinte o evaluare riguroasa a activitatii Inspectoratului”

news

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat, luni, ca a solicitat inspectorilor-sefi de politie sa prezinte o evaluare „riguroasa” a activitatii.

„Am cerut fiecarui inspector-sef de politie ca, in maximum o saptamana, sa prezinte o evaluare riguroasa a activitatii Inspectoratului, structura cu structura, urmand ca aceasta sa faca obiectul analizei imediate de la nivel central”, a scris Fifor, pe Facebook.

El a precizat ca luni dimineata a avut o videoconferinta cu sefii de inspectorate din teritoriu, pentru a trece in revista situatia operativa si prioritatile saptamanii. Potrivit lui Fifor, tipul acesta de intalniri saptamanale urmeaza sa capete un caracter permanent.

Ministrul a adaugat ca actiunile dispuse saptamana trecuta pe linia transportului ilicit de persoane continua si primele rezultate incep deja sa apara.

„Am fixat, de asemenea, obiective precise pentru structurile MAI in legatura cu inceperea anului scolar. Fiecare elev trebuie sa se simta in siguranta, acest subiect urmand sa ramana o prioritate a Politiei Romane”, a mai informat Mihai Fifor.

Ministerul Afacerilor Interne a mai anuntat, printr-un comunicat de presa, ca va fi sporita prezenta in strada a politistilor si jandarmilor prin cresterea numarului de patrule mixte, se vor intensifica actiunile preventive desfasurate de Agentia Nationala Antidrog si Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane si se vor lua masuri de fluidizare a traficului in punctele de trecere a frontierei.

Mai mult despre:

Comentarii: