Alin Popoviciu (17 ani) i-a spus in fata ministrului Sorina Pintea: „Sa va dati demisia pentru ca sunteti intr-un partid de corupti” – Video

politica

Alin Popoviciu, elevul de 17 ani din Targu-Mures care a fost acuzat de Jandarmerie ca a organizat un miting anti-Dancila, a reusit, joi, sa stea de vorba cu ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Pintea a venit sa vorbeasca cu protestatarii care o asteptau pe Dancila in fata Spitatului Judetean. „Lasati-ne cu minciunile, ca ne-am saturat” si „Rusine!”, i-au spus manifestantii. Printre ei s-a aflat si Alin Popoviciu, care i-a reprosat ca a spus ca „suntem un popor de infractori”.

„Doamna ministru, am 17 ani, am fost victima a sistemului asta putred de corupt. Eu, in locul dvs., mi-as da demisia”, i-a mai spus Alin Popoviciu.

„Aveti 17 ani, am un baiat de 30 de ani, unul de 31, voi fi bunica peste o saptamana. Am o fetita adoptata de trei ani. Sa stii ca nu stau la Bucuresti ca sa… Am venit sa fac ceva, nu sa devin ceva, sa stii”, a incercat Pintea sa-l manipuleze emotional pe elev. Acesta nu s-a lasat insa impresionat: „Atunci de ce veniti cu camere de filmat, pentru ca sunteti in campanie?”.

El a intrebat-o apoi pe ministru „Ce ati facut pana acum?”. „Multe”, a raspuns aceasta.

„Sa cresti frumos”, i-a mai spus Pintea.

„Va multumesc, va mai spun un lucru doar. Nu pentru ca n-ati avut realizari sa va dati demisia, dati-va pentru ca sunteti intr-un partid de corupti. Va multumesc”, a reactionat Alin Popoviciu, moment in care Pintea i-a intors spatele si a plecat.

Citeste si: „Din pensia mea iti platesc amenda”. Solidaritate uriasa a romanilor cu elevul de 17 ani, sute de romani ii sar in ajutor si il felicita: „Asta e tara mea, nu tara lui Dragnea!”

Vezi dialogul de la momentul 2.44.00:

Mai mult despre: ,

Comentarii: