Alina Gorghiu: „Unii dintre noi poarta vina pentru aducerea lui Ponta la guvernare. Regret profund”

politica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, la Timisoara, la Comitetul de Coordonare Judetean al PNL, ca unii colegi de partid poarta vina pentru accederea lui Victor Ponta la guvernare, situatie pe care o regreta „profund”.

„Trebuie sa eliminam de la guvernare cea mai toxica reteta pentru Romania de dupa Revolutie. Da, unii dintre noi poarta vina pentru aducerea lui Ponta la guvernare. Va spun azi, aici, la Timisoara, ca regret profund. Inteleptul nostru ministru a anuntat ca nu stie ce sa faca cu alocatiile pentru copii. Ca poate nu a fost o idee asa extraordinara”, a afirmat Alina Gorghiu, citata de Agerpres.

Liderul liberal a explicat in conferinta de presa ca a anticipat ca premierul se va „codi” pe acest subiect si ca nu va sti pe unde sa scoata camasa.

„Am anticipat ca premierul Victor Ponta una va spune public si alta va face in practica. Astazi am vazut primul semn de codeala al premierului, ca nu va sti pe unde sa scoata camasa (…). Premierul va face tot posibilul pentru ca aceasta lege sa nu se aplice. Fac apel la un guvern responsabil, care are obligatia sa respecte legea iesita din Parlamentul Romaniei si sa o puna in aplicare. Legea a pornit, astazi, din cate stiu, spre Cotroceni. Am convingerea ca data de 1 iunie va insemna o mica bucurie, dublarea alocatiilor. Am convingerea ca presedintele Klaus Iohannis va promulga legea”, a spus Alina Gorghiu.

Copresedintele PNL Vasile Blaga, care este si senator de Timis, a punctat la randul sau faptul ca este necesar ca liberalii timiseni sa-si pregateasca oameni care sa fie capabili sa ocupe functiile de conducere din deconcentrate, deoarece „nu toata inteligenta e pe Dambovita”.

„Mai mult curaj in a veni spre Bucuresti. Nu toata inteligenta e pe Dambovita. Aveti grija cum va pregatiti oamenii pentru deconcentrate, sa nu se mai faca de ras”, a spus Vasile Blaga.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: