politica

„Alta era situatia daca aveam tur doi fara PSD”. Staff-ul lui Iohannis, despre dezbatere: „PSD nu are cultura dialogului si a facut atat de mult rau Romaniei si democratiei”

Seful de campanie al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, enumera o serie de argumente pentru refuzul de a accepta provocarea PSD ca presedintele sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila.

„Viorica Dancila a refuzat dialogul institutional cu presedintele, desi acesta era foarte necesar in functionarea statului”, este unul dintre motivele principale. „Au fost nenumarate cazuri in care PSD ar fi trebuit sa permita dezbateri politice si le-a refuzat”, adauga Motreanu intr-o postare pe Facebook.

„Campania presedintelui Klaus Iohannis va continua in acelasi mod ca si pentru primul tur de scrutin. Esenta unei campanii este tocmai aceea de a te intalni in mod direct cu cetatenii, de a interactiona cu cei carora le ceri votul si increderea pentru a-i putea reprezenta.

Klaus Iohannis a luptat sa scape Romania de PSD si de guvernul Dancila. Au fost multe momente in care Viorica Dancila a refuzat dialogul institutional cu presedintele, desi acesta era foarte necesar in functionarea statului. A fost cazul desemnarii comisarului european, al deblocarii situatiei guvernamentale si rezolvarii unor probleme reale si grave pentru aceasta tara. Au fost nenumarate cazuri in care PSD ar fi trebuit sa permita dezbateri politice si le-a refuzat.

Abia acum, PSD cere dezbatere, ca si cum nu ar fi cunoscute toate pozitiile politice exprimate de fiecare candidat in parte si in ce mod a servit interesul public. Este un tertip ieftin de campanie si ne dam seama cu totii ca nimic nou nu s-ar putea decanta dintr-o astfel de discutie. Alta ar fi fost, insa, situatia daca aveam un tur doi fara PSD. Acest partid nu are cultura dialogului si a facut atat de mult rau Romaniei si democratiei.

Preferam ca in timpul ramas pana in 24 noiembrie presedintele Iohannis sa poata intalni in mod direct cat mai multi cetateni, pentru ca ei sunt cei care voteaza. Romania normala este si Romania in care ai ocazia sa te intalnesti fata in fata cu cel pe care urmeaza sa-l votezi. Din acest motiv vom avea in tara, in aproape toate zilele ramase din campania electorala pentru turul doi, intalniri cu cetatenii si presedintele Klaus Iohannis. Va asteptam cu drag!”, a scris Motreanu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

9 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

9 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

9 ore ago