externe

Alte probleme pentru Trump: cel putin o jumatate de duzina dintre cei mai importanti donatori republicani in campania lui Nikki Haley strang acum fonduri pentru Joe Biden

Cel putin o jumatate de duzina de donatori importanti ai lui Nikki Haley, inclusiv fostul presedinte al MGM, Harry Sloan, opereaza acum ca agenti de strangere de fonduri pentru campania de realegere a presedintelui Biden.

Potrivit unui reportaj al CNBC, Sloan a fost recrutat sa vina in campania lui Biden de catre producatorul de filme Jeffrey Katzenberg, copresedinte al campaniei Biden-Harris. Sloan a declarat ca a fost de acord sa se alature campaniei lui Biden si ca a recrutat in mod activ proprietari de afaceri republicani spre a strange fonduri pentru Biden, pentru a preveni o revenire a lui Donald Trump la Casa Alba. Sloan a strans 550.000 de dolari pentru campania lui Haley.

Biden a publicat imediat o declaratie dupa ce Haley si-a suspendat campania, in care le-a urat bun venit sustinatorilor ei in coalitia Biden. Biden a declarat intr-o postare pe retelele de socializare: „Nu trebuie sa fiti de acord cu mine in toate privintele pentru a sti ca extremismul MAGA este o amenintare pentru aceasta tara. Avem nevoie de toata lumea la bord – alaturati-va campaniei noastre”.

Trump i-a atacat direct pe donatorii lui Haley intr-o postare din ianuarie, spunand: „Oricine va face o contributie pentru Haley din acest moment, va fi exclus permanent din tabara MAGA. Nu ii vrem si nu ii vom accepta”.

Intrebat ce va face pentru a-i convinge pe votantii lui Haley sa ii acorde girul lor, Trump a spus ca nu ii vrea pe acestia si ca nu are nevoie de ei pentru a castiga.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

4 minute ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

18 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

18 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

18 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

8 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

18 ore ago