politica

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu „Ceausescu” a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea. Protestatarul a fost bruscat si chiar impins in fata masinilor care circulau in viteza pe bulevardul din fata Primariei Capitalei.

Protestatarul a venit la un eveniment electoral organizat de Gabriela Firea, vineri, in fata Primariei Capitalei. El a dorit sa ii adreseze mai multe intrebari candidatului PSD, insa s-a trezit bruscat de un grup de indivizi cu aspect de interlopi.

„Uitati-va cum vin toti dupa mine. Ia ma mana de pe mine… Dati-va ba la o parte. Doamna Firea, aveti bodyguarzi din nou? Nu ma mai impingeti! Uitati-va, Firea cum a plecat cu paza, din nou.

Stai ma, nu ma impinge in fata masinii! Esti cretin, sa ma impingi in fata masinii? Ce va invata Firea?”, se poate auzi apoi protestatarul in filmare.

Acest grup de indivizi, autointitulati „sustinatori”, este mereu alaturi de Gabriela Firea cand aceasta indrazneste sa iasa in spatiul public, desi ea sustine ca este „mereu alaturi de oameni”. Indivizii provin din Voluntari, conform protestatarului Marian Morosanu.

Aceiasi indivizi i-au bruscat pe protestatari si in urma cu patru ani, in momentul in care Gabriela Firea a mers sa voteze la alegerile locale, pe care le-a si pierdut de altfel.

„Au venit cu gorile, de cum m-au vazut au tabarat pe mine, discret. M-au impins, sa ma duc in zona reporterilor. (…) Cand am vrut sa ies afara, doua gorile cat usa s-au postat sa nu pot sa ies, motivand ca trebuie sa intre cineva. (…) Este incredibil cata frica au de cetateni. Data trecuta am fost singurul care i-a pus intrebari doamnei Firea. I-as fi pus iar intrebari, insa mi-au blocat calea”, a relatat Fieger Savulescu de la Vocea Strazii, in 202o.

Citeste si: Scandal cu bodyguarzii lui Firea in sectia de vot: „Au venit cu gorile, de cum m-au vazut au tabarat pe mine”

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Recent Posts

Firea a demisionat din Senat, pleaca la Bruxelles: „Sunt convinsa ca ne vom revedea, chiar daca in alte structuri organizatorice”

Plenul Senatului a luat act, marti, de demisia senatoarei PSD Gabriela Firea, ca urmare a…

27 de minute ago

Glumele lui Ciolacu cu premierul Bavariei: „Indiferent de cat de mult usturoi o sa mancam, sa nu mergem intr-o noapte cu luna plina la Castelul Bran”

Premierul PSD Marcel Ciolacu, aflat in vizita oficiala in Bavaria, l-a invitat pe premierul acestui…

34 de minute ago

Un oficial ucrainean acuza SUA ca intarzie in mod deliberat antrenamentul pilotilor ucrainieni pe avioane F-16: „Vom avea mai multe avioane decat piloti instruiti”

Deputata Oleksandra Ustinova, care conduce comisia parlamentara de monitorizare a livrarii de arme, a declarat…

2 ore ago

Dosar penal la DNA si EPPO in care apare Gabriela Firea. Este anchetat modul in care a fost atribuit turcilor contractul pentru achizitia a 100 de tramvaie

Surse judiciare au confirmat marti pentru aktual24.ro ca DNA si Parchetul European ancheteaza modul in…

O oră ago