Scandal cu bodyguarzii lui Firea in sectia de vot: „Au venit cu gorile, de cum m-au vazut au tabarat pe mine”

news

Fieger Savulescu de la „Vocea strazii” o acuza pe Gabriela Firea ca a venit cu bodyguarzi agresivi la sectia de votare, duminica dimineata. Savulescu a fost impins de doi barbati cand a incercat sa se apropie de Firea pentru a-i adresa intrebari.

„Au venit cu gorile, de cum m-au vazut au tabarat pe mine, discret. M-au impins, sa ma duc in zona reporterilor. (…) Cand am vrut sa ies afara, doua gorile cat usa s-au postat sa nu pot sa ies, motivand ca trebuie sa intre cineva. (…) Este incredibil cata frica au de cetateni. Data trecuta am fost singurul care i-a pus intrebari doamnei Firea. I-as fi pus iar intrebari, insa mi-au blocat calea”, a relatat Savulescu.

Savulescu a inregistrat incidentul cu indivizii care venisera impreuna cu Firea.

Dupa ce a votat, Gabriela Firea a sustinut ca a ales candidatul care sa respecte „libertatea presei” si „diversitatea opiniilor”.

„Am votat pentru o Romanie in care toti cetatenii sa fie respectati, indiferent carei categorii socio-profesionale apartin, un dialog mai direct cu toti cetatenii, mai apropiat, mai cald, pentru respectul fata de valorile castigate dupa Revolutie. Ma refer, in primul rand, la libertatea presei, la diversitatea opiniilor din partea mass-media. De asemenea, (am votat, n.r.) pentru pluripartidism. Cred ca au trecut acele epoci in care exista un singur partid, partidul unic. Democratia inseamna diversitate de opinii, multe partide, multe publicatii, multe televiziuni. E normal sa fie asa si ar fi pacat sa regresam, in loc sa facem pasi inainte pentru democratizarea tarii”, a declarat Gabriela Firea, dupa ce a votat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: