Ambitie in pielea goala: inotatorii din Sydney nu reusesc sa depaseasca recordul mondial

life

Peste 1.000 de australieni s-au dezbracat, duminica, de tot, pentru evenimentul anual de inot in pielea goala de pe plaja Cobblers, care a revenit dupa o pauza de trei ani, potrivit The Guardian.

Evenimentul pentru Sydney Skinny nu a reusit sa doboare recordul pentru cei mai multi participanti, stabilit in 2018, cand 2505 de femei goale au participat la Irish Strip and Dip.

Cu toate acestea, cei aproximativ 1.300 de participanti, s-au bucurat de atmosfera energica si de temperaturile „superbe” ale apei, ca parte a celei de-a 10-a aniversari a evenimentului.

„Au trecut trei ani si oamenii se intorc incet la evenimente. Toata lumea s-a distrat de minune si sunt sigura ca, odata ce vor vedea ce am facut astazi, vor dori sa participe la cel de anul viitor, asa ca anul viitor va fi mai mare si mai bun”, a declarat proprietarul si organizatorul Sydney Skinny, Tania Taylor.

Evenimentul a fost conceput pentru a scoate oamenii din zonele lor de confort si pentru a-i incuraja sa-si accepte corpul, a spus Taylor.

Evenimentul din acest an a fost organizat in colaborare cu organizatia de caritate Skin Check Champions, pentru a creste gradul de constientizare a cancerului de piele.

Inotatorii nud de la Sydney Skinny ar putea opta pentru doua lungimi: 300 de metri sau 900 de metri.

In fiecare an, aproximativ 2.000 de inotatori infrunta frigul si inoata in raul Derwent din Hobart, Tasmania, in timpul festivalului Dark Mofo, care celebreaza intunericul prin arta publica la scara larga, mancare, muzica, foc, lumina si zgomot.

In noiembrie, locuitorii din Sydney s-au dezbracat si au inotat in zona Bondi Beach, ca parte a unei lucrari de arta la scara larga pentru renumitul fotograf Spencer Tunick.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: