Amenda record pentru Romania TV dupa ce i-a permis unui invitat sa o jigneasca „inacceptabil” pe Laura Codruta Kovesi

news

Postul de propaganda al PSD, Romania TV, a fost amendat cu 120.000 de lei de catre CNA din cauza lui Gelu Visan, fost parlamentar. Intr-o emisiune din mai, Visan a adresat un val de injurii la adresa sefei DNA.

Visan a folosit apelative precum „mincinoasa notorie”, „golanca”, „purtatoare ilegala de fusta”, ”face din Romania closetul ei” si ”se urca pe toti si face pisu pe ei”. CNA a primit 93 de sesizari de la telespectatori, ce acuzau in special limbajul exagerat al lui Visan, informeaza Pagina de Media.

„Eu nu am mai asistat la asa ceva de cand sunt in CNA si cand n-am fost in CNA. De neacceptat, de netolerat, nu poti sa te uiti si nici sa auzi asa ceva”, a declarat unul dintre membrii CNA, Florin Gabrea.

Citeste si: Derapaj la Romania TV: „Kovesi este o smechera si o golanca”. O jurnalista anunta revoltata ca a sesizat CNA-ul: „Oricat ar fi de surd si de orb, nu poate ignora la infinit”

Membrii trimisi de PSD si ALDE in CNA,  Radu Calin Cristea, Rasvan Popescu, Radu Herjeu si Laura Georgescu, au incercat impuna o amenda mult mai mica, de numai 20.000 de lei, insa nu au avut succes.

Fragmente din emisiune:

Gelu Visan: Asta mai e DNA? Asta-i DNA?
Liliana Ruse: Da ce e domnu…?
Gelu Visan: Caricatura asta despre care spune ca e caricatura un procuror? Nu eu! Un procuror spune despre DNA ca-i caricatura… Acest instrument stalinist de opresiune? Asta-i DNA? Asa numiti dumneavoastra… Asta este sefa?
Liliana Ruse: Se numeste, nu c-o numesc eu…
Gelu Visan: Femeia asta care spune ”Manca-ti-as gura”, nu stiu ce, cu limbaj golanesc? Si de ce ridicati mana la mine ca asa vorbeste ea… Manca-vi-as gura, freca-vi-as, nu stiu ce?

Gelu Visan: Nu e nicio doamna, doamna. Doamna, ascultati-ma! E purtatoare ilegala de fusta. Ascultati-ma pe mine! Da (neinteligibil) de discriminare, da?

(…)

Gelu Visan: Da este o smechera, o golanca…

(…)

Gelu Visan: Doamna, cum poti sa faci din Romania closetul tau? Cum poti sa faci din Romania… sa faci pisu in capul intregii tari, c-asa vrei tu?

Gelu Visan: Si noi ce trebuie sa facem acuma? Noi acum sa spunem: Vai, doamna Kovesi… Vai, doamna, vai..

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: