Presat de conducerea PSD, deputatul-mitraliera anunta o decizie radicala: „Ma doare sa vad ca partidul sufera”

politica

Catalin Radulescu, deputatul PSD care a amenintat ca e gata oricand sa-si foloseasca mitraliera AKM, a anuntat ca se autosuspenda din partid.

„Sunt de multa vreme in PSD si ma doare sa vad ca partidul , alaturi de care am fost la bine si la greu, sufera datorita unor discutii in jurul numelui meu. Am decis sa ma autosuspend si sa pun la dispozitia conducerii partidului toate datele care sa faca lumina in chestiunea in care am fost implicat”, a declarat deputatul pentru Criterii Nationale.

Intr-un interviu, Catalin Radulescu a spus ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si se declara pregatit sa o foloseasca din nou. Totodata, el a criticat protestatarii din Piata Victoriei.

Intrebat de acuzatiile sale la adresa protestatarilor, deputatul a declarat: „Eu am spus, treaba lor sa iasa, numai ca s-a terminat acest protest, oamenii stau intr-un loc, neautorizati, ocupa o piata si intrebarea mea era ce facem noi ceilalti daca vrem sa iesim in Piata Victoriei.

De exemplu, eu sa ma duc ca medic sa lupt pentru dreptul oamenilor care au cancer. Nu sa ocupi o piata, un loc, neautorizat, zile intregi”.

Radulescu a facut o comparatie si cu oamenii care au iesit in strada la Revolutie.

„Revolutionarii, cand s-a terminat Revolutia, au plecat acasa. Atata timp cat ordonanta nu se mai aplica, se fac dezbateri si din ele vor iesi acestei modificari pe Codul Penal, vreau sa inteleg de ce cineva sta in strada seara de seara”.

Parchetul General a deschis un dosar penal in cazul declaratiilor facute de Radulescu.

ti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: