ANAF a decis ce face cu sediul Antenelor. Antena 3: „Ciolos ii da o palma lui Iohannis”

news

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat, vineri seara, ca va scoate la licitatie bunurile confiscate in urma sentintei pronuntate in dosarul ICA, care i-a adus lui Dan Voiculescu o condamnare la 10 ani de inchisoare.

ANAF a transmis un comunicat de presa in urma intalnirii cu reprezentantii Antena TV Group SA care s-a desfasurat vineri.

„In cadrul discutiei, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentintei definitive nr.888 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti in data de 08.08.2014 si continuarea procesului de validare a executarii acesteia.

In conformitate cu OG. 14/2007 si in cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate”, se arata intr-un comunicat de presa.

Reactia Antena 3 nu a intarziat sa apara. Realizatorul Radu Tudor a comentat ca „Dacian Ciolos ii da o palma peste ochi presedintelui Iohannis”. „Dacian Ciolos trebuie sa decida cine este presedintele sau. Traian Basescu sau Klaus Iohannis?”, a intrebat Radu Tudor.

Citeste si: Vaicareala fara sfarsit: „Ciolos nu are intelegere fata de noi. Trebuie sa fim ELIMINATI”

La inceputul saptamanii, ANAF a notificat televiziunile trustului Intact cu privire la faptul ca trebuie sa evacueze cladirile in care functioneaza. Apoi, Senatul a decis, la propunerea lui Calin Popescu-Tariceanu, sa ii solicite premierului Dacian Ciolos sa vina, miercuri, in plen, ca sa explice actiunea institutiilor din subordinea Guvernului la adresa televiziunilor din trustul Intact.

Astfel, miercuri, Dacian Ciolos a explicat in Senat ca ANAF a actionat in cadrul legal, punand in aplicare o hotarare judecatoreasca, dar a condamnat modul in care s-au comportat echipele Fiscului.

Ulterior, Klaus Iohannis a declarat ca actiunea ANAF in cazul Antenelor a fost „heirupista”. „Eu cred ca ati ajuns intr-o situatie neplacuta si inutila. In primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. In al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila”, a spus presedintele.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: