news

Analfabetul Ciolacu, exmatriculat de la studiile doctorale ale Academiei SRI. Reactia sefului PSD

Presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost exmatriculat in 2019 de la studiile doctorale ale Academiei Nationale de Informatii ”Mihai Viteazul” (ANIMV), institutie subordonata Serviciului Roman de Informatii (SRI), anunta G4Media.

Biroul de Presa al SRI a confirmat inforamtia: ”(…) a fost studentul scolii doctorale din cadrul ANIMV intre anii 2013 – 2019; nu a finalizat studiile universitare de doctorat intrucat nu a depus cerere de prelungire a perioadei de gratie pentru anul universitar 2019 – 2020.”

In replica, Marcel Ciolacu a declarat ca ”am considerat ca acest lucru nu mai este o urgenta pentru mine”. El a justificat inscrierea la aceste studii prin ”dorinta fiecarui om de a invata”.

Citeste si: Dancilismul nu a disparut. Ciolacu, cascada de gafe in doar 20 de minute. Limba romana si logica, supuse unor grele cazne

Intrebat daca este „omul serviciilor”, asa cum l-au atacat mai multi lideri ai PSD, Ciolacu a negat nervos. ”O tampenie. O consider o intrebare retorica si va multumesc”, a spus Ciolacu si a inchis telefonul.

Indrumator stiintific al tezei lui Ciolacu a fost profesorul universitar Ioan Deac, iar titlul lucrarii suna astfel: „Controlul parlamentar din perspectiva securitatii nationale”. Presedintele PSD a explicat ca isi propusese sa analizeze relatiile dintre comisiile parlamentare si serviciile de informatii – SRI si Serviciul de Informatii Externe (SIE).

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Rusia desfasoara o campanie agresiva de sabotaj sub acoperire in Europa. UK si Germania, cele mai recente tari vizate

Determinata sa isi sporeasca atat presiunea pe campul de lupta asupra Ucrainei, cat si presiunea…

49 de minute ago

Scandal intre suveranisti. Razvan Constantinescu: „George Simion este un golan”

Medicul Razvan Constantinescu, devenit celebru in perioada pandemiei prin negationism si promovarea de teorii conspirationiste,…

19 minute ago

Seful OpenAI vrea sa transforme inteligenta artificiala intr-un „coleg super-competent care stie absolut totul” despre viata ta

In viziunea lui Sam Altman asupra viitorului, inteligenta artificiala este un pic intimidanta, relateaza Business…

44 de minute ago

Casa Alba: Ajutorul american va ajuta Ucrainei sa treaca la contraofensiva in 2025

Casa Alba este convinsa ca ajutorul militar oferit de Statele Unite va contribui la tranzitia…

47 de minute ago