life

Seful OpenAI vrea sa transforme inteligenta artificiala intr-un „coleg super-competent care stie absolut totul” despre viata ta

In viziunea lui Sam Altman asupra viitorului, inteligenta artificiala este un pic intimidanta, relateaza Business Insider.

„Ceea ce iti doresti cu adevarat”, a declarat CEO-ul OpenAI pentru MIT Technology Review, este un „coleg super-competent care stie absolut totul despre intreaga mea viata, fiecare e-mail, fiecare conversatie pe care am avut-o vreodata, dar care nu se simte ca o extensie”.

Altman vrea ca AI sa functioneze mai mult decat un simplu chatbot. Aceasta ar trebui sa ajute oamenii sa realizeze lucruri in lumea reala, a spus el.

Acesta ar fi un pas urias fata de ceea ce ofera OpenAI in prezent.

Altman s-ar fi referit la ChatGPT ca fiind „incredibil de prost”, chiar daca  oamenii il folosesc deja pentru a-si accelera fluxurile de lucru, pentru a dezvolta coduri, pentru a scrie e-mailuri si multe altele. Asadar, nu se stie cat de mult vom deveni mai productivi odata ce „colegul magic” al lui Altman va ajunge pe piata.

Altman nu a precizat cand va fi disponibil acest instrument si cat de avansata trebuie sa fie IA pentru a-l sustine. Celelalte oferte ale companiei, cum ar fi generatorul video, Sora, si generatorul de imagini, DALL-E, necesita inca o indrumare considerabila pentru a finaliza sarcinile. De asemenea, acestea nu sunt concepute pentru a percepe informatii din mediul inconjurator si a le utiliza pentru a atinge obiective specifice.

Dar viitorul model de limbaj al OpenAI, GPT-5, ar putea fi un pas in aceasta directie.

Sursele au declarat ca GPT-5 ar putea fi lansat la jumatatea anului. Altman, insa, nu spune prea multe.

Urmareste-ne si pe:
Victor Mihalache

Share
Published by
Victor Mihalache

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

3 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

3 ore ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

3 ore ago