Analfabetul Ciolacu, iesire suburbana la adresa lui Citu: „Dupa ce ca esti prost, mai pui si frana”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie suburbana la adresa premierului Citu, marti, in Parlament in timpul dezbaterilor la bugetul Romaniei.

„Tatal meu, cand intalnea personaje ca dvs., avea o vorba: ‘Domnule, dupa ce ca esti prost, mai pui si frana'”, a declarat Ciolacu in plenul Parlamentului.

Pesedistii au reactionat cu aplauze si urale. Admonestat de Ludovic Orban ca nu se comporta civilizat, Ciolacu s-a arata indignat ca premierul i-a facut „hoti” pe pesedisti.

„Domnule prim ministru, ati venit ca si ieri cu aceasi placa care, cand nu ai argumente, atunci vii si jignesti si incerci prin tipete sa acoperi de fapt acest buget al austeritatii”, a mai spus Ciolacu, plagiind discursul lui Dancila din campania pentru prezidentiale.

Ciolacu s-a razbunat astfel dupa ce, luni, Florin Citu a adus aminte de relatiile lui Ciolacu cu teroristul Omar Hayssam.

„Eliberam bugetul de furtul pesedist! Ajunge, nu se mai poate, oprim mafia pesedista care ne-a sifonat buzunarele ani de zile. Reforma companiilor de stat… Ma uit la PSD, stiu ca aici o sa va doara rau de tot! PSD este campion, domnule presedinte Marcel Ciolacu, la distrus companii nationale. Dvs. sunteti unul dintre beneficiarii principali, dvs. si partenerii dvs., ar fi bine sa explicati astazi cum l-ati ajutat pe Omar Hayssam sa beneficieze de privatizarile din judetul Buzau si mai ales de IPRS Baneasa.

Apropo, ati discutat cu teroristul Hayssam la vanatoare devalizarea …, acolo unde va faceati poze cu el? Da? La pescuit stim ce ati discutat, ne-a spus Dragnea, nu stiu ce ati discutat la vanatoare cu teroristul Hayssam”, a spus Citu, taios.

Mai mult despre: ,

Comentarii: