Andreea Moldovan a fost angajata expert la OMS pentru lupta cu Covid-19. Cum au injurat-o activistele PSD Oana Lovin si Codruta Cerva in urma cu o luna: „Esti o incompetenta si o dobitoaca, fa nenorocito!”

news

Andreea Moldovan, fost secretar de stat la Ministerul Sanatatii, a inceput sa lucreze pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii. Ea a devenit expert in departamentul care se ocupa de preventia si controlul infectarilor cu Covid-19.

Anuntul a fost facut chiar de Andreea Moldovan pe Facebook, ea afisandu-si numele de dinainte de casatorie.

Andreea Moldovan a facut in trecut un stagiu la Geneva, unde a lucrat in acelasi spital cu profesorul universitar Didier Pittet. Considerat parintele modern al igienei mainilor, masurile propuse de echipa lui Didier Pittet, raspandite mondial, au condus la scaderea importanta a ratei infectiilor nosocomiale din spitale si salvarea de vieti omenesti.

Citeste si: Activista PSD Oana Lovin a agresat-o pe doctorita Andreea Moldovan in fata ministerului: „Esti o incompetenta si o dobitoaca, fa nenorocito!”

Activistele PSD Oana Lovin si Codruta Cerva au injurat-o, pe 14 aprilie, pe Andreea Moldovan in timp ce parasea Ministerul Sanatatii, dupa ce a fost data afara.

Deputatul USRPLUS Diana Stoica a anuntat ca ordinul Andreei Moldovan privind carantinarea, care a fost folosit ca pretext pentru demiterea lui Vlad Voiculescu, a fost aprobat cu unanimitate de voturi de Grupul de suport tehnico – stiintific pentru gestionarea bolilor inalt contagioase.

„Imi scrieti multi aceasta intrebare si stiu ca nimeni nu mai intelege nimic din toata treaba cu ‘azi suntem coalitie, maine va demitem ministrul fara vreo analiza in baza programului de guvernare si fara vreo discutie’. Voi reveni cu mai multe informatii zilele astea, dar pana atunci vreau sa zic cu subiect si predicat si cat se poate de clar:

Ordinul care a fost folosit drept pretext a fost discutat si aprobat prin vot (deci majoritate/unanimitate de voturi) in comitetul tehnico-stiintific, care functioneaza la SGG, adica IN SUBORDINEA PREMIERIULUI CITU.

Exista minuta, se poate cere desecretizarea ei”, a anuntat Diana Stoica pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: