Andrei Caramitru, indemn pentru Nicusor Dan: „Dati cu tunul. Firea este o panarama, un rebut de om care va ajunge la puscarie”

politica

Andrei Caramitru ii indeamna pe Nicusor Dan si pe membrii staff-ului sau de campanie sa reactioneze pe masura campaniei extrem de agresive pe care propagandistii PSD au declansat-o impotriva sa. El spune ca Gabriela Firea este „panarama”, „tata penala” si „rebut de om” care o sa ajunga la puscarie.

„Daca as fi in locul lui Nicusor Dan – as anunta ceva AZI. Primul contract semnat va fi cu o firma straina, total independenta si imposibil de influentat, care sa faca un audit anti-coruptie in PMB. Toate contractele luate la puricat, identificat circuitul banilor. Raportul va fi facut public. Si – pe baza asta – TOTI din administratia Firea in frunte cu panarama, cu tata penala, cu rebutul asta de om, o sa ajunga la puscarie.

Atat. As promite ca voi face totul sa o bag in puscarie si pe ea si pe toti din jurul ei. Ca o sa plateasca pentru tot ce a facut impotriva oamenilor din orasul asta distrus si furat”, a scris Caramitru pe Facebook.

Caramittru indeamna echipa lui Nicusor Dan sa reactioneze „brutal si fara mila” la atacurile pesedistilor.

Strategia tipica a hotului si a rusofilului. Strategie stalinista. Arunca cu rahat in capul tuturor oamenilor cinstiti – zic ca toti dar absolut toti sunt hoti ca ei. Ca sa confuzeze si sa demotiveze lumea – ca sa poata castiga cu cateva voturi (daca oamenii normali sunt scarbiti si stau acasa dar ai lor voteaza – ei raman la butoane de unde continua sa fure).

Asa ca am un sfat pentru Nicusor si pentru cei din jurul lui. Singura strategie posibila NU e sa stai sa demonstrezi cu detalii ca nu e asa, sa vorbesti frumos si civilizat. E pierdere de vreme si NU functioneaza. Trebuie atacati borfasii si mincinosii astia brutal, fara mila. Pulverizati. Nu poti castiga cand esti in defensiva – ci doar cand ataci tu mai tare decat ei. Ca sunt slabi si prosti si hoti si borfasi si lepre de cea mai joasa speta.

Va dau un exemplu. Eu cand m-am inscris in USR – imbecilii astia s-au speriat ca vreau sa candidez la ceva (desi nu am vrut niciodata). Cum nu aveau nimic despre mine -au atacat previzibil – au zis domne de unde si-a cumparat casa aia? O fi furat ceva nu? Desi nu am lucrat in viata mea cu si pentru stat, am fost co-actionar in firma din New York cu 10 miliarde dolari venituri pe an. Pot sa imi cumpar 5 case nu una. Chestie absurda.

Eu nu am stat sa discut. Am spus scurt si public despre o jurnalista de 2 bani ca e o coprofaga nenorocita (si da – fix asta e). Si ca dau oricui 50 de mii de dolari daca demonstreaza ca am lucrat cumva cu cineva sau am facut ceva legat de statul roman, sau orice chestie care nu e corecta. Au urlat ei – dar am urlat eu mai tare – si i-am facut eu de rahat pe ei nu invers. Si a functionat. Asta e singura solutie.

Nu stati ca Barna in explicatii savante. Dati cu tunul. Ca astia – Firea, Basescu si toata sleahta lor – sunt penali de ultima speta – hoti care au protejat si s-au inhaitat cu hoti, cu parnaiasi. Au furat de s-au spart. La gunoi cu ei punct. Si sictir”, a mai scris Caramitru.

Mai mult despre: ,

Comentarii: