Andrei Caramitru, reactie foarte dura la adresa lui Dan Barna: „Bezna mintii. Pacat de USR/PLUS ca sunt asa de multi oameni OK acolo”

politica

Andrei Caramitru care o iesire extrem de dura la adresa liderului USR, Dan Barna, pe care il acuza de „ineptie”. Caramitru este revoltat ca Barna l-a comparat pe Iohannis cu Vadim Tudor.

„Incredibila iesirea lui Barna de azi. Il compara pe Iohannis cu Vadim Tudor. Bezna mintii.

Sincer – ma bucur ca am scris niste propuneri clare de reforma in USR dupa dezastrul de la prezidentiale, ca nu am mai trecut pe acolo de atunci si ca nu am mai avut vreo discutie cu Dan (pentru ca in loc de schimbare de directie spre esenta USR au ajuns doar in lupte fratricide si pozitii publice gresite). Ma bucur ca mi-am inaintat demisia de acolo deja acum ceva timp (cu clauza ca ma reintorc doar daca lucrurile revin pe un fagas pozitiv).

Pacat de USR/PLUS ca sunt asa de multi oameni ok acolo. Nu ii inteleg cum tolereaza ineptiile unora. Pacat. Mare pacat. Poate – poate – reusesc totusi sa se trezeasca. E important pentru modernizarea tarii asta. Dati-le naibii de liste de candidati si de lupte de culise. Reveniti la ce erati! USR era speranta tarii asteia acum un an. Se poate. Un pic de curaj ce naiba!”, a scris Caramitru pe Facebook.

Dam Barna a declarat miercuri ca atacul lansat de presedintele Klaus Iohannis la adresa PSD face parte din zona declaratiilor lui Corneliu Vadim Tudor.

„Presedintele a avut o declaratie din zona Vadim Tudor. A incercat sa joace aceasta carte a populismului desantat, folosind o tema nationalista total depasita. Este cel putin surprinzatoare declaratia, nu ne asteptam sa o vedem la presedintele unui stat in 2020, a declarat miercuri”, la Digi 24, Dan Barna.

Mai mult despre: ,

Comentarii: