Andrei Gheorghe a spus in direct ca se afla la un „post de rahat”. Reactii violente ale angajatilor postului: „Gheorghe este un rebut”

news

Razboi intre angajati ai Radio Romania Actualitati si Andrei Gheorghe, dupa ce acesta a declarat, in direct la acest post de radio, ca se afla la un „post de rahat”.

„Colectivul jurnalistilor din Radio Romania” a dat publicitatii un comunicat de presa in care il acuza pe Andrei Gheorghe ca a i-a „terfelit” pe ascultatorii postului.

„Colectivul jurnalistilor din Radio Romania se declara mahnit de faptul ca in urma unei emisiuni difuzate la Radio Romania Actualitati, invitatul Andrei Gheorghe a folosit cuvinte greu de reprodus la adresa ascultatorilor, iar realizatorul Alexandru Rusu nu a luat masuri. Radio Romania nu este un post ‘de rahat’ daca e sa il citam pe Andrei Gheorghe, iar ascultatorii nu merita sa fie terfeliti de catre un rebut al radioului comercial“, potrivit unui comunicat al Radio Romania. ‘Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri’, sunt cuvintele folosite de Andrei Gheorghe, in direct, pe postul national de radio. Cand moderatorul ii spune ca sunt ascultatori care nu pot suna si ca au trimis mesaje, Andrei Gheorghe spune ca nu il intereseaza si preia controlul asupra formatului emisiunii: ‘o sa facem intrarea mesajelor mai incolo, dar emisiunea e a ta’.

Intrebat cum se descurca cu „haterii“, Andrei Gheorghe a raspuns: ‘Cand am venit in Bucuresti, taica-meu abia murise si primul an probabil si-au dat seama ca ma doare. Toate trimiterile anale si felatiile erau la adresa lui taica-meu. Ma descurc usor, ca am trecut peste asta. Cand ma duc acasa ascult radio si ma gandesc la prosti’.  Intr-o discutie despre cazul elevului trimis acasa sa se tunda, Andrei Gheorghe a spus ca, daca ar fi fost copilul lui, i-ar fi zis sa se tunda doar daca vrea el. ‘In tot discursul asta apar niste voci care spun ca e scoala confesionala. Ok, e adevarat. Te duci undeva, asa e regula. Pe bune? Regulile sunt facute ca sa fie la nesfarsit respectate. Atunci stati dracu’ in padure. Duceti-va in pesteri. Violati dinozauri. Daca nu incalcam regulile pana acuma, eram copiii parintilor nostri’.

Jurnalistii Radio Romania au cerut suspendarea din functie a realizatorului emisiunii si deschiderea unor cercetari disciplinare impotriva realizatorului Alexandru Rusu dar si a managerului Dan Preda. „Este pentru prima data in istoria radioului public cand, pe post, sunt folosite cuvinte jignitoare la adresa publicului ascultator. Ca urmare a acestui derapaj, cerem public suspendarea din functie si deschiderea unor cercetari disciplinare impotriva realizatorului Alexandru Rusu, dar si a managerului Dan Preda. Alexandru Rusu i-a permis timp de 2 ore lui Andrei Gheorghe sa foloseasca un limbaj care nu face cinste postului national de radio, iar Dan Preda a musamalizat acest derapaj cu buna stiinta!“, se mai arata in comunicat.

Andrei Gheorghe a reactionat dur in urma acestui comunicat. El i-a calificat pe cei de la RRA drept „ratati in meserie, slugi sordide si suflete istovite care isi terfelesc ascultatorii”.

„Acuma vre’o trei saptamini am acceptat invitatia domnului Alexandru Rusu la o emisiune moderata de acesta intre orele 23 si 02. Reactia imbecila ne devoaleaza primitivismul institutiei. Limbajul de asemenea. Citatul trunchiat si neinteligibil este o parte dintr’o discutie in care traditiei, cu a sa intoarcere catre trecut, ii opuneam progresul ca unica alternativa viabila, altfel am continua sa traim in pesteri. Fatarnicie si lectii de profesionalism este ceea ce primim de la radio romania. Adica niste ratati in meserie, slugi sordide si suflete istovite care isi terfelesc ascultatorii, lupta ferm pentru dreptate.

Cit despre cuvintele de nedescris nu le’am prea identificat in text. Scuze domnului Rusu si domnului Preda si regrete ca trebuie sa lucreze cu asa niste cretini. Ascultati si voi seria de fonfaiti, fleoscaiti si vorbitori cu proteza uitata la buda si ginditi’va cum acesti specialisti rontaie anual bugete mai mari ca protv’ul si antena la un loc. Emisiuni care sa spuna ceva? Spalarea de cadavre. Umor? Glume cu uac, uac, uac. Informatii? Mai bine efemeride.ro. Cea mai nereformata, mai imbatranita in rele si mai toxica Gasca din romania lucreaza la stat, la radio, la TVR si la agerpres. Specialist in media cu tulnice”, a scris Gheorghe pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: