Andrew Tate a ajuns iar la DIICOT. Cum se plange de conditiile din arest: „Gandacii, paduchii si plosnitele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte”

news

Andrew si Tristan Tate au fost scosi miercuri din arestul Politiei Capitalei pentru a fi dusi la DIICOT. Insotiti de avocati, fratii Tate au asistat la perchezitiile informatice facute de anchetatori in dosarul in care sunt acuzati de trafic de persoane si viol.

In timp ce Tristan Tate sustine ca nu exista dovezi impotriva sa, Andrew Tate afirma ca dosarul procurorilor este gol. “Este un dosar gol. Stiu ca nu am facut nimic gresit”, a afirmat Andrew Tate.

Anchetatorii analizeaza mai multe dispozitive electronice ale fratilor Tate (laptopuri, tablete si telefoane) pe care ar putea exista imagini si mesaje relevante pentru dosar. Fratii Tate aveanu nu mai putin de 16 camere de supraveghere la vila unde le invitau pe fete.

Avocatul celor doi, Eugen Vidineac, a sustinut ca inregistrarile pe care le au procurorii nu contin elemente incriminatoare.

Presa britanica a publicat, marti, pasaje dintr-un email trimis de Andrew Tate unui admirator in care s-a plans de conditii din arest.

„Va voi trimite lectiile mele zilnice dintr-o incarcerare nedreapta. Incearca sa ma doboare. Aruncat in interiorul unei celule fara lumina. Gandacii, paduchii si plosnitele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte.

Cand gardienii ma aduc din sala de judecata, raman absolut respectuos. Ei incearca sa-mi toarne ura in inima. Dar, va rog si va multumesc, ramaneti cu mine in permanenta. Gardienii nostri isi fac doar treaba, au familii de hranit in vremuri grele. Nu va uitati manierele.

Ei incearca sa-mi franga mintea de fier cu o incarcerare nedreapta. Respectul meu absolut pentru toti cei din jurul meu este actul meu de revolta absoluta. Ei nu ma pot infrange”, a scris Andrew Tate.

Citeste si: Andrew Tate: „Ii mituiesc pe toti din inchisoare, bang, bang. Intru cu o gramada de bani, celulele astea sunt ale mele” – Video

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: