externe

Angajatii unui serviciu de salubritate din America au sapat prin 20 de tone de gunoi pentru a gasi o verigheta pierduta – VIDEO

Directorul serviciilor generale de salubritate din Windham, statul american New Hampshire, Dennis Senibaldi, a declarat ca a primit un telefon de la un consilier local, care l-a pus in legatura cu o localnica a carei verigheta fusese aruncata din greseala la gunoi.

„Femeia mi-a dat cateva detalii: la ce ora a aruncat sotul ei gunoiul, ce era in sacul de gunoi, ce fel de masina conducea”, a declarat Senibaldi pentru postul de televiziune WHDH-TV.

Senibaldi a revazut inregistrarile camerelor de supraveghere pentru a incerca sa identifice locatia in care se afla gunoiul femeii.

El a precizat ca echipa sa a trebuit sa sape prin 3,5 metri de saci de gunoi pentru a ajunge la sacul potrivit.

Verigheta a fost gasita la aproximativ 2 ore dupa inceperea cautarilor. „Am luat verigheta, am dus-o sus, am curatat-o si am sunat-o pe femeie”, a spus Sendibaldi. „Avea inima franta miercuri si era mai mult decat extaziata vineri, cand a vazut verigheta regasita”.

Sendibaldi a mai declarat ca a fost a treia oara in doi ani cand echipa sa a rascolit prin gunoaiele de la statia de transfer pentru a gasi o verigheta pierduta.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Imagini socante: momentul in care Robert Fico este impuscat in plina strada, surprins intr-o filmare cu telefonul – VIDEO

Momentele socante in care premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova, dupa o sedinta…

5 minute ago

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este un fost angajat al unei companii de securitate si poet, in varsta de 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

11 minute ago

Atlantic Council si SNSPA au organizat dezbaterea “Security and stability for the Black Sea region”

Miercuri, 15 mai 2024, Atlantic Council si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA)…

18 minute ago

Iohannis si Ciolacu se declara „socati” in legatura cu impuscarea premierului Slovaciei: „Condamn cu fermitate astfel de acte extremiste”

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca este socat sa afle ca premierul Slovaciei, Robert…

2 ore ago