„Animalele astea sunt inca in functii”. Dupa decizia CCR, borfasii trec la pasul urmator: „Lustratia procurorilor”. Vor sa dea afara 300 de procurori

politica

O noua solicitare este promovata de trusturile de presa patronate de marii infractori ai Romaniei, la scrut timp dupa ce Curtea Constitutionala i-a cerut presedintelui Iohannis sa o revoce pe Kovesi. Propagandistii lui Voiculescu cer nici mai mult, nici mai putin decat „lustratia procurorilor”. 

Razvan Savaliuc, unul dintre cei mai isterici propagandisti anti-DNA, scrie pe luju.ro ca este necesara o „lustratie a procurorilor” care „au anchetat cu pistolul pe masa, amenintand, santajand, doar doar sa obtina un denunt, o recunoastere”. El sustine ca sunt 300 de astfel de procurori, impotriva carora cere o „lege a lustratiei”.

„Romania se confrunta cu o realitate pe care nimeni nu o mai poate ascunde. Marile parchete au fost folosite de niste mafioti care au condus SRI, sub Traian Basescu, ca arma de distrugere a elitelor Romaniei si obtinere a unui control total asupra intregii tari, a clasei politice, presei, mediului de afaceri si sistemului judiciar. Marea tradare nationala a reusit: datorita unor procurori si judecatori, care la comanda au semnat pactul cu diavolul si au incupat, arestat, aruncat in inchisoare si distrus oameni, valori, afaceri si interese comunitare si nationale. In mod abuziv, ilegal, pe o legislatie oculta: protocoalele prin care SRI, marile parchete si anumiti judecatori au creat mijlocul de distrugere in masa a oricarei rezistenta din partea politicului si societatii in general.

(…) Rezultatul acestei politici de tip mafiot – din pacate cu sustinere externa in schimbul cedarii unor importante resurse nationale – s-a concretizat in ascultarea in ultimii 12 ani a peste 6 milioane de romani (toata populatia activa, aflata in campul muncii). Sute de mii de mandate de ascultare. Au fost cheltuite pe ascuns zeci de miliarde de euro pe aceste interceptari si filaje ale SRI, serviciu care a devenit un mamut, cu peste 12.000 de angajati, cu salarii uriase, care oficial – pe cifrele de la buget – tocau jumatate de miliard de euro anual.

(…) Revin la problema procurorilor de la marile parchete, care au acceptat sa lucreze pe o legislatie oculta, si sa fie partasi la vanatoarea de romani. Acestia au actionat in perfecta cunostiinta ca incalca legea. De la dreptul la un proces echitabil si pana la art. 7 din Legea 303/2004 care interzice colaborarea magistratilor cu ofiterii de informatii, sub sanctiunea destituirii din functia detinuta. Acesti procurori, care au batut palma cu SRI pe protocol, asa cum a actionat procuratura comunista pe vremea Securitatii, sunt cancerul sistemul de justitie. Apreciez ca sunt circa 300 din cei aproximativ 2700 de procurori din intregul sistem judiciar. Majoritatea lor sunt concentrati la DNA, PICCJ, DIICOT si PTB.

Acesti procurori sunt un real pericol public. Ei au devenit niste “masini de distrus destine”, cum recunostea insusi Mircea Negulescu. Au lucrat pe marfa livrata de SRI. Au folosit culoare construite de Binom cu anumiti judecatori. Unii au semnat rechizitorii servite direct de ofiteri ai SRI. Au ascultat demnitari ani in sir, pe unii peste 10 ani continuu. Au anchetat cu pistolul pe masa, amenintand, santajand, doar doar sa obtina un denunt, o recunoastere. De multe ori ca intrument de santaj au fost folosite familiile celor anchetati: copii, soti, parinti, chemati la audieri in camerele invecinate, pentru ca acuzatii sa cedeze psihic. Falsificarea de probe a fost la ordinea zilei, flagratul a fost inlocuit cu denuntul, distrugerea psihica, asasinarea economica prin sechestre pe conturi, defilarea in catuse si trimiterea in judecata fara niciun fel de probe pertinente au fost metodele preferate. Atunci cand judecatori le-au stat in cale si nu au vrut sa dea condamnari, i-au transformat pe acestia in tinte! Ca sa-i sperie, sa-i “invete minte”. Animalele astea sunt inca in functii in marile parchete. Ascunse la diferite nivele. Sunt un cancer national. De acesti indivizi nu putem scapa decat prin lustratie! Altfel vom avea o justitie bolnava in continuare, fara sanse sa se insanatoseasca.

Acesti magistrati – putini la numar – au distrus increderea romanilor in justitie si trebuie sa plece. Cum au putut sa-si vanda atat de usor credinta cand au salarii de 5000 euro pe luna? Legea lustratiei in magistratura trebuie data!”, a scris Savaliuc pe luju.ro.

Ideea lui Savaliuc este aplaudata din Costa Rica de Elena Udrea, care ii distribuie textul.

„Nu doar prostia si coruptia politicienilor si functionarilor au risipit banii publici si au blocat dezvoltarea tarii, asa cum tot auzim de ani buni. Ci si coruptia si nemernicia Sistemului format din fostii sefi ai SRI, ofiteri, procurori si judecatori ori sefi de institutii de forta ale statului. A venit vremea sa plateasca pentru tot raul facut!”, a scris Udrea.

Razvan Savaliuc a afirmat recent ca CIA are un birou in incinta DNA de unde da ordine privind arestarea unor politicieni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: