Antena 3 a incercat sa o DISTRUGA. Reactia? Judecatoarea Camelia Bogdan, plangere la DNA impotriva lui Voiculescu

news

Judecatoarea Camelia Bogdan nu s-a lasat intimidata de campania de linsaj dusa de Antena 3 impotriva sa dupa ce l-a condamnat pe Voiculescu. Dimpotriva, aa a facut a depus o plangere la DNA impotriva mogulului.

Judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti a facut o plangere la DNA privind modul in care actiunile offshore-ului Crescent au fost transferate dupa ce a decis condamnarea lui Dan Voiculescu, informeaza Adevarul.

Judecatoarea, care a facut parte din completul care l-a condamnat pe Voiculescu, a acuzat ca sunt indicii de sustragere de sub sechestru si favorizarea infractorului, potrivit unor surse judiciare, citate de jurnalistii de la Adevarul.

La data pronuntarii sentintei in dosarul privatizarii ICA, in august 2008, in privinta lui Dan Voiculescu s-a dispus pedeapsa cu inchisoarea si indisponibilizarea sechestrului asigurator in vederea confiscarii speciale a echivalentului in lei a sumei de 3.515.756,4 USD plus TVA aferent, din contractul de inchiriere asupra bunurilor mobile si imobile ale inculpatului Dan Voiculescu, inclusiv asupra conturilor societatilor comerciale la care acesta figureaza ca imputernicit, beneficiar real, asociat sau administrator, situate in tara sau in strainatate.

Potrivit sursei citate, una dintre firmele vizate direct a fost off-shore-ul cipriot Crescent Comercial & Maritime Cypru, care a fost reprezentat in Romania de Dan Voiculescu.

Camelia Bogdan a depus un extras de pe site-ul Departamentului de Inregistrare a Companiilor din Cipru, de unde rezulta ca, in data de 15 mai 2015, au avut loc schimbari in actionariatul Crescent. Inca o schimbare-cheie in societate, Mihai Lazar, fost director general al firmei Grivco, a fost numit dircetor in offshore. Potrivit documentului depus la DNA, un alt transfer al actiunilor Crescent ar fi avut loc pe data de 10 septembrie 2014, deci la o luna dupa condamnarea si incarcerarea lui Dan Voiculescu.

Prima plangere a Cameliei Bogdan a fost in 2015, in care arata ca judecatorii de la Tribunalul Bucuresti nu isi fac treaba sa puna in aplicare comisia rogatorie cu Cipru.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: