Antena 3 anunta ca va reintra in posesia sediului confiscat de ANAF. Gadea, mesaj stupid de satisfactie

news

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat duminica seara ca Antena Group are drept de preemtiune pentru achizitionarea fostului sediu al trustului, blocul turc care a fost confiscat de ANAF pentru a recupera pagubele cauzate statului de hotiile lui Dan Voiculescu. 

Gadea a facut acest anunt plin de satisfactie, prezentand dreptul de preemtiune ca pe o victorie impotriva DNA, desi Antena Group va trebui sa plateasca peste 10 milioane de euro pentru a reintra in posesia cladirii.

„Este dauna totala. Justitia ne da dreptate. Decizie definitiva si irevocabila a instantei. Antena TV Group are drept de preemtiune pe blocul turn care era sediul central al trustului, al tuturor televiziunilor. Primim drept de preemtiune pe acest bloc turn, emblema a trustului Intact. Pentru toti cei care au incercat sa distruga oameni, destine, posturi de televiuziune, trusturi de presa, in acest moment cred ca au o problema uriasa. Si dreptul de preemtiune, nu am niciun fel de dubiu, ca va fi castigat si pe celalalt teren”, a declarat Mihai Gadea.

In adresa ANAF care confirma dreptul de preemtiune se afirma ca Antena Group va trebui sa plateasca aproximativ 49 de milioane de lei pentru a achizitiona blocul.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: