Antena 3, in apararea penalului Nicusor: „Nu duci bolnavul la judecator, sa vina judecatorul la spital”

politica

Dupa ce penalul Nicusor Constantinescu a fost dus pe targa la Palatul de Justitie din Constanta, Antena 3 nu a ratat ocazia sa ii ia apararea baronului de Constanta.

„Nu cred ca am mai vazut astfel de imagini, sa fie dus cu ambulanta si apoi cu targa in fata completului de judecata. Daca poate fi demonstrat faptul ca Nicusor Constantinescu s-a internet in mod intentionat ca sa nu se prezinte in fata justitiei, trebuie prezentate aceste probe, pentru ca pe afirmatii si pe probe nu mai crede nimeni.

Daca omul este intr-adevar bolnav serios, eu cred ca o audiere a sa pe patul de spital era mai fireasca. Adica, intr-un stat democratic, nu vad sa duci bolnavul la judecator, ci sa se duca judecatorul pe patul de spital, daca se poate, sa-l audieze acolo: cu mascati, cu nemascati, cu arme. Si cu arme laser, daca e nevoie. Altfel, situatia asta de a aduce un om cu targa in sala de judecata ne da senzatia ca se poate merge si mai departe”, a spus Radu Tudor in emisiunea La Ordinea Zilei.

„Nicusor Constantinescu sufera de o boala foarte grava. Din pacate, are cancer la prostata. Pe o scara de la 1 la 10, de gradul 9. Este intr-un tratament de o luna si jumatate, foarte dur, de reducere a testosteronului. Este programat la o operatie peste o saptamana, in America”, spunea Radu Mazare in martie 2014 perioada in care pesedistul Constantinescu se plimba prin America cu micii si cartofii prajiti in gura, fugind din tara tot de frica Justitiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: