Antena 3 cheama oamenii in strada, vrea sa dea JOS Guvernul Ciolos. Miting pe 19 februarie

politica

Antena 3 a depus o solicitare la Primaria Capitalei prin care cere aprobare pentru organizarea unui miting pe data de 19 februarie.

Antena 3 afirma ca scopul mitingului este „apararea libertatii de exprimare”, anunta b1.ro. Reprezentantii postului sustin de doua zile o campanie agresiva in care acuza ca intentia ANAF de evacuare din sediu a televiziunilor trustului Intact este un act care „incalca libertatea presei”.

Atat premierul Dacian Ciolos, cat si presedintele Klaus Iohannis, au declarat miercuri ca nu se pune problema ca Antenele sa sa fie nevoite sa plece in cinci zile. ” Am constatat, din discutii pe care le-am avut, ca exista deschidere la factorii de decizie si se pot gasi solutii convenabile”, a declarat Iohannis.

Cu toatea acestea, Antena 3 nu numai ca isi continua campania impotriva „abuzului”, dar iata ca doreste sa scoata si oamenii in strada. Pe post continua sa fie difuzate materiale extrem de dure la adresa premierului Dacian Ciolos. „Minciuna lui Dacian Ciolos si dovada abuzului”, se titreaza pe Antena 3, iar Gadea se declara socat de declaratiile linistitoare ale  premierului, sustinand ca postului i se va „taia apa si curentul”.

Citeste si: Gadea continua SCANDALUL in forta: „Sunt socat de afirmatiile premierului Ciolos”

minciuna

Dacian Ciolos este considerat principalul responsabil de actiunile „abuzive” si „teroriste” impotriva Antenelor, cel care a pus la cale „cel mai grav atentat impotriva libertatii presei de dupa 1989”. Prin urmare, este mai mult ca probabil ca mitingul organizat de Antena 3 sa se transforme intr-o miscare de protest la adresa guvernului, urmarindu-se demiterea lui Dacian Ciolos.

Mitingul este programat sa se desfasoare in Piata George Enescu din Bucuresti. Antena 3 estimeaza ca vor participa in jur de 3.000 de oameni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: