Gadea continua SCANDALUL in forta: „Sunt socat de afirmatiile premierului Ciolos”

news

Antena 3 continua scandalul pe tema evacuarii, chiar si dupa ce premierul Dacian Ciolos a precizat clar in Senat ca Antenele nu vor fi „evacuate cu forta” dupa expirarea celor cinci zile.

„Termenul de 5 zile: acestea sunt prevazute de lege, pentru o evacuare voluntara, asta nu inseamna ca dupa 5 zile vor fi evacuati cu forta. Nu se pune problema ca in 5 zile Antenele sa paraseasca cladirea, dar procedura trebuia inceputa, pentru ca lucrurile treneaza de multe vreme”, a precizat Ciolos in plenul Senatului.

El a mentionat ca nu este de acord cu modul in care au actionat inspectorii ANAF: „Vreau sa separ modul in care a actionat ANAF, pe care il condamn… Am atras atentia si presedintelui interimar al ANAF ca aceste reflexe trebuie sa dispara nu doar din ANAF, ci din toate institutiile statului.┬áNu voi accepta din partea niciunei institutii un astfel de comportament. Dar una e modul in care au actionat si altceva e substanta si fondul”, a mai spus premierul.

Cu toate acestea, directorul Antena 3 nu este deloc multumit si continua scandalul pe post.

„Sunt socat de ce a spus premierul Ciolos. Nu este vorba doar de evacuarea noastra in cinci zile, ci si de intreruperea utilitatilor. Curentul si apa urmeaza sa fie taiate. Premierul face o oferta, ‘pot sa ramana in sediu’, stiind ca utilitatile vor fi taiate. Cum sa ramanem in sediu cand curentul va fi taiat?”, a declarat Mihai Gadea la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: