Premiera la Antena 3. Badea, CENZURAT in direct cand il ataca pe ambasadorul SUA

news

Situatie incredibila la Antena 3. Mircea Badea a fost cenzurat de Alessandra Stoicescu, nu a fost lasat sa il atace pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm.

Antena 3 nu a suflat o vorba, timp de trei ore, despre declaratiile favorabile la adresa ANAF ale ambasadorului SUA. Klemm a spus, marti, ca „ANAF doar a actionat pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva emisa de mult timp, de recuperare a unor bunuri obtinute prin acte de coruptie si furate de la poporul roman”.

Citeste si: NUCLEARA pentru Antena 3. Ambasada SUA: „ANAF recupereaza bunuri FURATE de la poporul roman”

Primul care a indraznit sa deschida gura pe acest subiect a fost Mircea Badea, dupa trei ore de tacere totala. El a intervenit din studiourile Radio Zu in emisiunea Alessandrei Stoicescu, care dezbatea de zor cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea. Badea a inceput navalnic, sustinand ca tocmai a fost sunat la Radio Zu de „un cetatean american, care era scandalizat de declaratiile ambasadorului SUA”.

A mai apucat sa spuna doar ca „mie mi s-a parut o declaratie impardonabila si scandaloasa”, pentru ca a fost taiat imediat de Alessandra Stoicescu cu un alt subiect. Badea a incercat sa continue, insa Stoicescu a intrerupt legatura. De obicei, interventiile lui Badea in emisiunea „100 de minute” sunt de peste 5 minute. De data aceasta a fost lasat sa vorbeasca mai putin de un minut.

UPDATE Prima luare de pozitie a Antena 3 a avut loc la ora 19.30, dupa peste 4 ore de tacere. Radu Tudor a lansat un atac violent la adresa ambasadorului SUA.

Citeste si: JIHAD la Antena 3 impotriva ambasadorului SUA. Acuzat de PROSTIE si lipsa de civilizatie

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: