Antena 3 face campanie pentru Firea – Presedinte al Romaniei din 2019. Firea nu da inapoi, Dragnea este reticent

politica

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor a insistat, duminica seara, ca primarul Gabriela Firea, proaspat aleasa, sa candideze la Presedintie din 2019. Prezenta in studio, Firea nu a negat aceasta posibilitate.

„Aveti o imagine puternica, o notorietate uriasa, iar un mandat bun de primar v-ar putea impinge ca optiune pentru Presedintie”, i-a spus Radu Tudor primarului Capitalei, intr-o emisiune in care Gabrielei Firea i s-au laudat permanent realizarile. „Sunteti o mana de femeie forte”, a spus Radu Tudor.

Firea nu a respins aceasta posibilitate, mai mult, a lasat de inteles ca ar face fata.  „Doar Dumnezeu stie ce se va intampla in 2019. Dumnezeu a stiut ca eu o sa ajung primar, ceea ce eu nu am stiut, bucurestenii nu au stiut. Ceea ce am dovedit ca senator, ca secretar de stat in guvernului lui Mugur Isarescu, este ca am fost un om cinstit, fara o agenda personala”, a raspuns Firea.

In emisiune a intervenit telefonic si presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a fost nevoit sa raspunda daca PSD o ia in calcul pe Firea pentru prezidentiale. Dragnea a fost reticent.

„Este mult prea devreme sa discutam asta. Ce am discutat cu doamna Firea nu cred ca ne-ar da aceasta posibilitate. Mai este mult pana atunci”, a spus Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: