Antena 3 l-a scos rapid din emisie. Baronul PSD Dumitru Buzatu comenteaza mort de beat protestele din Bucuresti – Video

politica

Dumitru Buzatu, unul dintre cei mai influenti lideri locali ai PSD, a intrat in direct la Antena 3, sambata seara, fiind intr-o avansata stare de ebrietate. Cand prezentatoarea postului a realizat cat de beat este Buzatu a intrerupt legatura telefonica.

Dumitru Buzatu este presedintele Consiliului Judetean Vaslui si liderul PSD Vaslui. Este unul dintre cei mai puternici baroni ai PSD-lui, el numindu-si recent fiul intr-o functie de secretar de stat in Guvernul Dancila.

Buzatu a fost solicitat, sambata seara, sa comenteze protestele din Piata Victoriei. Insa el abia a putut sa vorbeasca din cauza starii avansate de ebrietate: „Eu nu prea am ce sa spun din locatia in care ma aflu si sa le dau sfaturi”.

Cand a realizat in ce stare este Buzatu, prezentatoarea l-a scos de pe post.

Citeste si: Clanurile PSD: tatal-baron local, mama-senatoare PSD, fiul-secretar de stat. „Noi suntem o familie de politicieni, doar nu era prost sa refuze”

Joi, Buzatu a avut un comentariu batjocoritor privind protestul diasporei. „Oamenii viseaza revolutie. Ce fel de revolutie?”, a spus baronul PSD la Digi24.

„Cred ca destul in Romania s-au tolerat abateri de la lege in cadrul manifestarilor publice si lucrul acesta a adus la discursul pe care l-am auzit la cativa care au reusit sa isi exprime parerea. Un discurs care seamana putin cu discursuri din alte vremuri, cu discursuri din anii ’30. Trebuie sa ne fie clar ca nu facem revolutie in toata ziua, ca cei care exprima intr-un sistem democratic votul, aceia au si ei dreptul sa traiasca intr-un stat in care regulile sunt respectate”, a mai spus Dumitru Buzatu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: