Antena 3 sare in apararea „interlopilor” lui Dragnea. Badea, enervat de modul in care presa l-a caracterizat pe bodyguard-ul sefului PSD

news

Realizatorul emisiunii „In dura presei”, Mircea Badea, si-a manifestat indignarea, joi noapte, fata de modul in care a fost tratat Bogdan Cristache, unul dintre indivizii adusi de Codrin Stefanescu pentru a-l apara pe Liviu Dragnea la ICCJ. Badea a sustinut ca acest nu este „interlop”.

„Am vazut cu totii cum aparatul urias de propaganda ne-a explicat ca au venit niste interlopi la ICCJ ca sa-l salveze pe Dragnea de intrebarile reporterilor. Unul dintre cetatenii cu aspect dur, infricosator chiar pentru cei pe care-i doare burtita, a scris pe Facebook, il cheama Bogdan Cristache. Nu-l cunosc, nu l-am vazut in viata mea pana cand a aparut la televizor”.

Pe partea strict egoista a mea, eu nu am interes sa ajut pe nimeni. Si stiti de ce? Pentru ca nimeni nu m-a ajutat pe mine. Cand am avut nevoie, legitim, pe corecte de ajutor de bun simt pentru ca nu era corect ce se intampla, pentru ca nici nu era adevarat ce se spunea, nu a sarit nimeni. Deci, pentru mine, Badea, nu a sarit nimeni (Fals: Badea i-a multumit public de mai multe ori lui Sorin Oancea ca l-a primit sa faca revista presei la Antena 3 in momentul in care nu mai avea niciun loc de munca – n.red.)

Nici dl asta Bogdan Cristache, eu cand am avut probleme nu a sarit Bogdan Cristache sa zica: `Bai, nu-l cunosc pe baiatul asta, bai, dar nu se poate asa ceva`. Ca atare, nu am niciun interes sa ajut pe nimeni. Eu, cand vad mizerii, ma revolt si, ca atare, zic. Eu nu cred ca e interlop. Dvs. ce ziceti, e interlop? Doar pentru ca a facut lupte greco-romane si e cat usa hambarului?

”E foarte buna si corecta afirmatia acestui domn Cristache: `la soare nu voi mai sta niciodata pentru a putea fi modelul arian`. Le-a dat-o rau aici, pe baza de nazism rasist, ceva horror, dar corect. Cand il protejezi pe unul, nu conteaza ca tu esti de la firma de securitate, trebuie sa fii un aschilopat, cu pistrui, cu dioptrii uriase, sa te ia vantul pe sus si sa te ancorezi de umbrela, ca sa nu suspine marii jurnalisti din Romania. E absolut incorect ce a facut media din Romania”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

codrin2

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: