Antena 3 se baga cu bocancii in familia Melencu: „Tatal Luizei nu este tatal biologic, asa arata probele ADN”

news

Familia Melencu trece printr-o noua drama, de data aceasta provocata de Antena 3. Adina Anghelescu a anuntat pe post ca are infirmatii potrivit carora probele ADN  arata ca tatal Luizei Melencu „nu este si tatal biologic”. Declaratii oficiale ale institutiilor statului nu exista in acest sens.

„DIICOT are nevoie de refacerea probelor ADN privitor la Luiza Melencu pentru stabilirea clara a identitatii persoanei. Asta inseamna ca exista o neclaritate in acest sens.

Din informatiile pe care eu le am, dupa efectuarea ADN-ului Luizei si al parintilor, a aparut o neclaritate in sensul ca tatal nu este tatal biologic al lui fetei”, a declarat Adina Anghelescu la Antena 3.

„Cand ADN-ul fetei a fost comparat cu ADN-ul parintilor, apare aceasta neconcordanta. DIICOT a solicitat analiza pentru a exclude o contaminare a probei”, a mai spus Adina Anghelescu.

Cum era de asteptat, mama Luizei Melencu a negat aceasta informatie. Subiectul s-a propagat si la cealalta televiziune de scadnal, Romania TV

„Eu am stat 20 de ani cu el si am doi copii. Daca eu stiu ca e tatal biologic al copilului, asta suna a santaj. Eu am aflat de la televiziuni. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Eu un alt test ADN nu fac”, a declarat mama Luizei Melencu la Romania TV.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: