Antena 3 se bucura ca Zuzu nu-si retrage RECLAMELE: „Capete cu neuroni singuratici vor sa stopeze publicitatea”

news

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor isi manifesta satisfactia ca marile branduri nu isi retrag publicitatea pe pe Antena 3, asa cum isi doresc „mai multe figuri importante ale regimului Basescu”.

Publicitari, jurnalisti si ale figuri importante ale scenei publice au facut apel catre marile companii sa isi retraga publicitatea de la Antena 3, dupa ce un copil in varsta de 10 ani, fiica jurnalistului Dan Tapalaga, a fost implicat de trustul Intact in scandalul evacuarii Antenelor.

Citeste si: „BOICOTEAZA”, campanie contra abjectiei. Lista companiilor care isi fac RECLAMA la Antena 3

In replica, Radu Tudor sustine ca apelul este pus la cale de „figuri importante ale regimului Basescu”.

„Mai multe figuri importante ale regimului Basescu au declansat pe Facebook o campania furibunda impotriva Antena 3. O componenta a miscarii de ura si instigare impotriva noastra incearca – fara sa reuseasca insa – stoparea publicitatii din partea unor mari companii.

Aceasta miscare de propaganda si intoleranta bolnava se loveste de un zid al bunului simt. Si al principiilor clasice din economia de piata. Companiile fac publicitate functie de audienta posturilor de televiziune. Iar Antena 3 este pe primul loc in randul televiziunilor de stiri. Publicitatea are in vedere publicul si numarul de puncte de audienta, nu agitatia din capsoarele cu neuroni singuratici ale capetelor basiste”, a scris Tudor pe blogul sau.

El a publicat si reactia celor de la Zuzu, afirmand „Multumim Zuzu, esti foarte bun”.

zuzu

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: