news

Anunt important pentru natiune. Premierul tine ca romanii sa afle cat timp ii ia sa-si aranjeze celebra coafura

Viorica Dancila a tinut sa specifice, intr-un interviu dat duminica seara la Antena 3, cat timp aloca zilnic pentru a-si aranja celebra coafura.

Dancila a oferit detalii despre viata ei privata, in care a strecurat si faptul ca aloca 10 minute pentru a-si aranja coafura.

„De multe ori, trec zile in care imi dau seama abia seara ca nu am mancat. Imi plac foarte mult fructele, dar nu pot spune ca am un mod de viata foarte ordonat. Sunt zile in care mananc dulciuri, pe fond de stres. Imi place foarte mult sa inot si sa joc tenis de masa. Ma trezesc cam pe la ora 05:30 – 06:00. Primul lucru pe care il fac dimineata este o cafea la ibric. Apoi incep sa ma aranjez pentru a pleca la Guvern.

Cam 45 de minute imi ia sa ma aranjez. In 10 minute imi fac parul. La final de saptamana imi pregatesc hainele pentru mai multe zile. La Guvern mi-am adus opincute. Le am la birou. Nu stau in pantofi cu toc”, a spus Viorica Dancila in emisiunea Danei Chera.

Premierul s-a referit si la declaratiile lui Cristian Tudor Popescu, care i-a comparat coafura cu parul pavianului cu mantie.

”Viorica Dancila nu s-a schimbat si nu se va schimba. Aveam parul liber, dar de cand sunt europarlamentar, cred ca de noua ani de zile, asa am fost pieptanata. Este normal pentru o femeie sa-si mai schimbe modul in care isi tine parul. Ziua mea de lucru incepe foarte devreme si se termina foarte tarziu si atunci acest lucru imi da comoditate si certitudinea ca parul va sta bine aranjat pe tot parcusul zilei. De aproape 9 ani de zile am aceeasi coafura. Acum, il tin strans pentru ca imi e mult mai comod, imi da certitudinea ca parul va sta bine toata ziua. Uneori il tin liber. Da, m-a durut cand am fost descrisa (n.r. CTP a asemanat-o cu pavianul cu mantie, o maimuta), mi se parea ireal sa judeci un om dupa aspectul lui, dupa cum arata. Cand plec din casa ma uit in oglinda, e firesc, nu ma raportez la ce au spus altii.”, a declarat Viorica Dancila, la Antena 3, duminica seara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

The Economist: „Razboiul deschis intre America si China, pentru Taiwan, sau intre Vest si Rusia, ar putea provoca o prabusire uriasa”

„America a crescut, chiar daca razboiul sau comercial cu China a escaladat. Germania a rezistat…

6 minute ago

Ne minte AI? Oamenii de stiinta avertizeaza asupra cresterii capacitatii de inselaciune a inteligentei artificiale

Pot invinge oamenii la jocurile de societate, pot decoda structura proteinelor si pot purta o…

10 minute ago

Ambasadorul israelian la ONU a rupt in bucati Carta institutiei in semn de protest fata de votul pentru Palestina – VIDEO

Ambasadorul israelian la ONU, Gilad Erdan, a sfasiat o copie a cartei ONU in Adunarea…

11 minute ago

Imagini spectaculoase: aurora boreala, vizibila noaptea trecuta si in Romania – VIDEO

Cerul Romaniei a capatat vineri noapte, 11 mai, o culoare deosebita. Foarte multe imagini, realizate…

27 de minute ago

Biroul electoral al Sectorului 2 a luat act de retragerea lui Andrei Tinu (AUR) din cursa pentru primaria acestui sector

Biroul electoral Sector 2 a luat act de renuntarea la candidatura pentru functia de primar…

41 de minute ago

Ultimatum al Frantei: „Israelul trebuie sa puna capat fara intarziere operatiunii militare din Rafah”

Franta indeamna Israelul sa puna capat "fara intarziere" operatiunii sale militare la Rafah care ameninta…

57 de minute ago