Anunt neasteptat al Danei Grecu, emisiunea sa dispare de la Antena 3: „In viata trebuie sa iei decizii dincolo de ce iti doresti”

news

Anunt surprinzator, vineri seara, al Danei Grecu, realizatoarea emisiunii „La ordinea zilei”. Ea a spus ca este ultima data cand emisiunea este difuzata „in acest format”.

„Este ultima emisiune in acest format, au trecut 12 ani de cand am intrat.  Nu ne mai vedem in fiecare seara dar ne vedem cu surprize, cu emisiuni altfel”, a declarat Dana Grecu.

Ea nu a parut deloc fericita de schimbari, despre care nu a oferit mai multe detalii.

„Este foarte greu sa ma desprind de ritmul asta, in viata trebuie sa iei decizii dincolo de ce iti doresti”, a mai spus Grecu.

Emisiunea „La ordinea zilei” era difuzata de luni pana vineri de la ora 18.00.

Dana Grecu mai realizeaza inca o emisiune la Antena 3, despre fenimene paranormale, care sta mult mai bine in audiente. Emisiunea se numeste „Adevaruri ascunse”, se difuzeaza o dat pe saptamana, fiind un talk-show in care invitati sunt numerologul Mihai Voropchievici si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Intr-un top al emisiunilor cele mai vizionate, prezentate de Pagina de Media in luna octombrie, „Adevaruri ascunse” s-a situat peste „Sinteza zilei”.

emisiuni

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: