Anuntul important facut de premierul Mihai Tudose pe pagina oficiala de Facebook

politica

Premierul Mihai Tudose a anuntat pe pagina oficiala de Facebook ca a decis ca Institutul Cantacuzino sa fie preluat de catre Ministerul Apararii Nationale si transformat in unitate militara cu conducere militara.

„Institutul Cantacuzino are un rol strategic national si regional in asigurarea independentei Romaniei in domeniul productiei de vaccinuri. Tocmai de aceea, revitalizarea si dezvoltarea activitatii institutului este un obiectiv asumat al Guvernului.

Institutul Cantacuzino trebuie sa redevina functional, iar pentru a ne asigura ca acest lucru se va intampla, am decis ca acesta sa fie preluat de catre Ministerul Apararii Nationale si transformat in unitate militara cu conduceremilitara. Am sentimentul si speranta ca o mana forte, alaturi de un proiect bine stabilit, vor indeplini aceasta misiune de importanta nationala, iar eu personal voi urmari indeaproape intregul proces.

Institutul reprezinta un brand romanesc, cu o istorie de aproape un secol si cu multe performante atinse, motive pentru care trebuie sa ducem mai departe aceasta mostenire.”, a mentionat Mihai Tudose prin intermediul retelei de socializare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: