„Aoleo, nu mai da!”. Scandalagiu din Giurgiu, batut zdravan de fortele speciale – Video

news

Un barbat din Giurgiu, care a incalcat sfidator restrictiile si a facut scandal, a fost batut zdravan de un politist in civil, in timp ce alti politisti in uniforma de interventie erau in jur. Inregistrarea momentului a starnit comentarii aprinse pe Facebook.

Incidentul a avut loc in Bolintin Vale, judetul Giurgiu. Mai multi barbati sunt intinsi la pamant, cu mainile legate la spate, unul dintre ei fiind lovit de un politist. „Aoleo, nu mai da!”, striga acesta disperat.

„La data de 17 aprilie a.c., am fost sesizati cu privire la faptul ca pe o strada din orasul Bolintin Vale, din judetul Giurgiu, are loc un conflict intre doua familii.

Politistii s-au deplasat la fata locului, ocazie cu care au aplanat conflictul, insa acesta a continuat si in ziua de sambata, in timp ce persoanele in cauza se aflau pe strada, la un gratar si consumand bauturi alcoolice.

Persoanele in cauza au fost sanctionate contraventional conform prevederilor ordonantelor militare cu amenda in cuantum de 13.000 de lei.

Cu privire la modul de interventie al politistilor, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuziva, fiind sesizata unitatea de parchet competenta”, a anuntat IPJ Giurgiu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: