Apar primele confirmari, cine va face parte din viitorul Guvern: „Nu m-am dat niciodata inlaturi cand a fost nevoie sa imi servesc tara”

politica

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a afirmat vineri ca, „in principiu”, isi va continua mandatul, precizand ca actualii ministri ai ALDE ar urma sa fie propusi in noul guvern pe aceleasi posturi pe care le-au avut in Cabinetul Grindeanu. Prin urmare, toti ministrii ALDE vor reveni pe posturi, chiar daca au fost demisi prin motiune de cenzura pentru incompetenta.

Prezent, vineri, la un forum de diplomatie publica organizat de UBB la Cluj-Napoca, Teodor Melescanu a afirmat, ca raspuns la intrebarile presei, ca ministrii ALDE urmeaza sa fie propusi pe aceleasi posturi pe care le-au avut in Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Nu m-am dat niciodata inlaturi cand a fost nevoie sa imi servesc tara. Sunt de profesie diplomat, am fost reconvertit in om politic, asa ca sunt un fel de hibrid foarte potrivit pentru activitatea de ministru de Externe care este si politica si profesionala. In mod normal voi continua, ministrii ALDE urmeaza sa fie propusi pe aceleasi posturi pe care le-au avut. Intr-un guvern de coalitie au loc si negocieri, e foarte posibil sa fie si un prim-ministru care sa isi doreasca sa faca anumite numiri, de aceea nu pot sa fiu categoric. In principiu, voi continua mandatul”, a spus Melescanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: