Apel disperat al lui Dan Teodorescu: „Va implor sa o ajutati pe MAMA”

news

Dan Teodorescu, solistul de la trupa Taxi le-a cerut ajutorul fanilor si prietenilor sai, prin intermediul unui mesaj publicat vineri, pe pagina sa de Facebook. Dan Teodorescu ii roaga sa doneze sange pentru mama sa, care este internata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca.

„Nu stiu cum ar trebui sa va spun. Mai bine va implor direct s-o ajutati, daca puteti, pe mama. E la Terapie Intensiva si are nevoie de sange. Oricine poate dona orice grupa de sange la Institutul de hematologie din Bucuresti – pentru Teodorescu Felicia, spitalul Floreasca, sectia Chirurgie II, profesor Beuran. Pana marti nu se mai poate dona. E urgent. Sper sa puteti sa ma ajutati. Va raman recunoscator toata viata mea. Le multumesc din suflet tuturor celor care vor sa doneze si ii rog sa afle conditiile care trebuie indeplini https://ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html”, a scris Dan Teodorescu pe pagina sa de Facebook.

Trupa Taxi a fost infiintata in anul 1999, anul acesta implinind 17 ani de activitate. Printre cele mai cunoscute melodii ale formatiei se numara „Criogenia salveaza Romania”, „Aici sunt banii dvs.”, „Trag un claxon”, „Mi-e dor si doare”, „Comunitaru’”, „Ea inca ma iubeste”, „Dragostea ca o pereche de pantofi”, „Iubeste-ma in doze mici!”, „Cele doua cuvinte”, „NonStop”, „Esti iubibila”, „Karma, zenu’ si feng shuiu'”, „Un sfarsit e un inceput (de chelie)”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: