Arafat spumega dupa aparitia filmarilor de la Colectiv. Acuza ca „sponsori” oculti finanteaza o campanie impotriva sa

news

Secretarul de stat Raed Arafat reactioneaza violent in urma filmarilor cu primele momente ale interventiei ISU la clubul Colectiv. Filmarile au fost date publicitatii abia acum, de Libertatea, fiind ascunse timp de patru ani.

„Ce este trist insa este faptul ca, din dorinta de rating si de a iesi in fata, unii jurnalisti sunt dispusi sa foloseasca sentimentele si durerea unor parinti ca sa-si deserveasca interesul propriu si al institutiei pe care o reprezinta si a eventualilor sponsori care stau in spatele articolelor de denigrare pe care le publica, mai ales in preajma datei de 30 Octombrie”, scrie nervos Arafat pe Facebook.

Libertatea a prezentat, joi, 20 de minute si 40 de secunde filmate in fata clubului Colectiv chiar de catre subofiterul care a insotit primul echipaj ISU Bucuresti Ilfov, ajuns la locul dezastrului. Imaginile au fost ascunse de superiorii lui.

”La cateva zile, Centrul National Operational din IGSU a cerut filmarile. Cand le-au vazut, ei au stopat orice folosire a lor pentru ca aratau haos, lipsa de organizare si de preocupare a salvatorilor pentru viata umana. Imaginile aratau cu totul altceva decat ISU, IGSU si DSU pretinsesera oficial”, a explicat ofiterul.

„Nu mai aveai ce sa stingi. Focul din club era stins, mai ramasese fum, trebuia sa te ocupi de oamenii din exterior. Nu le-au luat nici macar pulsul, nu s-au aplecat spre ei si acest lucru a fost imediat vizibil cand sefii au vazut imaginile si, practic, filmarea a fost ascunsa tuturor”, a mai spus ofiterul ISU.

In majoritatea cazurilor, civilii sunt cei care merg la victime si incearca sa le ajute. Tot ei sunt cei care le cara, cu mainile goale, spre ambulante.

Mai mult despre: ,

Comentarii: